Hoe om gesinsdeling te verlaat

Daar is verskillende maniere om 'n groep te verlaat Gesinsdeling o Deel met familie daar is egter 'n paar reëls wat eers in ag geneem moet word. In vandag se berig sal ons sien hoe maklik dit is om En Familia te verlaat en alles wat dit impliseer

Sodra u die groep verlaat In die gesin U verloor toegang tot die meeste van die inhoud wat deur ander lede van dieselfde groep gekoop is, insluitend toepassings, inprogram-aankope, films, boeke, musiek of berging in icloud.

As u een van die lede van In die gesin Meer as 13 jaar oud wat die groep wil verlaat, moet u net na Instellings, iCloud, Familie gaan, op u naam klik en afrol totdat u klik waar u aangedui word om die groep te verlaat. En dit is dit! Alles is nou klaar. Maar hou aan om na die beeld te lees.

Kiekie 2016-02 13 om 16.51.16

As u die organiseerder van die En Familia-groep is, sien u nie die opsie om dit te verlaat nie. In plaas daarvan vind u die opsie om op te hou deel. As u hierdie opsie kies, ontbind die gesinsgroep. Dit is belangrik om daarop te let dat as u familielede het wat jonger as 13 jaar is, u dit na 'n ander gesinsgroep moet oordra voordat u nie meer kan deel nie.

laat vaar om met familie te deel

En as u jonger as 13 jaar is, kan u na 'n ander gesinsdelinggroep oorgeplaas word, solank u deur die organiseerder daarvoor uitgenooi word en dat die organiseerder van u huidige groep dit magtig.

Benewens bogenoemde, moet u belangrike inligting rakende gesinsdeling oorweeg:

  • Nadat u 'n gesinsgroep verlaat het, kan u aansluit of 'n nuwe groep skep, maar u kan slegs een keer per jaar van groep verander.
  • Gesinslede ouer as 13 kan 'n groep te eniger tyd verlaat, en die groeporganiseerder kan ook lede ouer as 13 verwyder.
  • Kinders jonger as 13 kan nie uit 'n gesinsgroep verwyder word nie, maar slegs na 'n ander gesinsgroep.
  • As die gesinsorganiseerder ophou deel of die groep verlaat, word die gesinsgroep ontbind.

Soos u kan sien, verlaat u 'n groep In die gesin Dit is maklik, maar wees versigtig om die groep nie per ongeluk te ontbind nie!

Moenie dit in ons afdeling vergeet nie Tutoriale U het 'n groot verskeidenheid wenke en truuks tot u Apple-toestelle, toerusting en dienste beskikbaar.

Terloops, het u nog nie na episode 18 van Apple Talkings geluister nie? Die Applelised podcast.

BRON | iPhone-lewe


Die inhoud van die artikel voldoen aan ons beginsels van redaksionele etiek. Klik op om 'n fout te rapporteer hier.

'N Opmerking, los joune

Laat u kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

*

*

  1. Verantwoordelik vir die data: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van die data: Beheer SPAM, bestuur van kommentaar.
  3. Wettiging: U toestemming
  4. Kommunikasie van die data: Die data sal nie aan derde partye oorgedra word nie, behalwe deur wettige verpligtinge.
  5. Datastoor: databasis aangebied deur Occentus Networks (EU)
  6. Regte: U kan u inligting te alle tye beperk, herstel en verwyder.

  1.   Xavier dijo

    As ek 'n iCloud-biblioteek met Apple Music het, word my afgelaaide musiek uitgevee as ek self gaan betaal vir die intekening? Of hou ek X tyd om te kyk of ek inteken?