Як адключыць прагназаванне тэксту на сэнсарнай панэлі

Прагназаванне тэксту ці прагназаванне тэксту актыўна дзейнічае на ўсім абсталяванні Apple, незалежна ад таго, актываваны iPhone, iPad ці Mac на ўсіх. У гэтым выпадку мы ўбачым як адключыць прагназаванне тэксту на сэнсарнай панэлі новага Apple MacBook Pro. Гэта сапраўды проста і не патрабуе занадта шмат крокаў для адключэння, гэта дазваляе карыстальніку перастаць бачыць прапановы і выпраўленні арфаграфіі на сэнсарным экране новай каманды хлопцаў з Куперціна.

У Злучаных Штатах, у пачатку продажаў гэтага MacBook Pro з сэнсарнай панэллю, некаторыя настаўнікі прымусілі студэнтаў адключыць гэтыя прапановы і выпраўленні сэнсарнай панэлі, каб студэнты не маглі выпраўляць свае тэксты. Але давайце спынім тое, што адбываецца ў ЗША, і пойдзем па 3 простыя крокі, каб адключыць гэта выпраўленне у туберкулёзе MacBook Pro.

  • Мы адкрываем Сістэмныя налады і пераходзім да клавіятуры
  • Цяпер мы атрымліваем доступ да ўкладкі "Тэкст"
  • Мы проста адключаем опцыю: Touch Bar прапановы па напісанні

З дапамогай гэтых трох крокаў мы можам проста адключыць выпраўленне і прапановы ў сэнсарнай панэлі Mac, штосьці такое Мы таксама можам зрабіць гэта непасрэдна на астатніх прыладах Apple або на іншых Mac. У гэтым выпадку пасля адключэння мы перастанем бачыць гэтыя прапановы і выпраўленні на сэнсарнай панэлі новага абсталявання. Калі пазней мы хочам аднавіць гэты прагназацыйны тэкст, нам проста трэба адмяніць крокі і ўсё.

 


Змест артыкула адпавядае нашым прынцыпам рэдакцыйная этыка. Каб паведаміць пра памылку, націсніце тут.

Будзьце першым, каб каментаваць

Пакіньце свой каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя для запаўнення палі пазначаныя *

*

*

  1. Адказны за дадзеныя: Мігель Анхель Гатон
  2. Прызначэнне дадзеных: Кантроль спаму, кіраванне каментарыямі.
  3. Легітымнасць: ваша згода
  4. Перадача дадзеных: Дадзеныя не будуць перададзены трэцім асобам, за выключэннем юрыдычных абавязкаў.
  5. Захоўванне дадзеных: База дадзеных, размешчаная Occentus Networks (ЕС)
  6. Правы: у любы час вы можаце абмежаваць, аднавіць і выдаліць сваю інфармацыю.