Apple выпусціла абнаўленне бяспекі "2017-001" для OS X Yosemite і El Capitan

Учора быў дзень абнаўлення ў Apple. І гэта тое, што мы працуем з бэта-версіямі розных АС на працягу многіх тыдняў, і толькі ўчора днём былі выпушчаныя ўсе канчатковыя версіі macOS Sierra, iOS, watchOS і tvOS. Але ў дадатак да гэтых новых версій АС быў абноўлены і офісны пакет Apple, і, як мы бачым з загалоўка гэтага артыкула, Абнаўленне сістэмы бяспекі "2017-001" для OS X Yosemite і El Capitan. Гэта абнаўленне бяспекі даступна, як і іншыя версіі Mac, з Mac App Store, і ўстаноўка рэкамендуецца ўсім карыстальнікам, якія застаюцца на гэтых версіях.

Apple не спрачаецца аб істотных паляпшэннях альбо зменах у функцыянальнасці сістэм OS X Yosemite і OS X El Capitan, яна проста дадае да іх некаторыя паляпшэнні альбо выпраўленні ў галіне бяспекі. На самай справе адзінае, што кампанія Куперціна ўказвае ў нататках да гэтага абнаўлення, - гэта нумар версіі бяспекі і нічога іншага: «Абнаўленне бяспекі 2017-001 рэкамендуецца ўсім карыстальнікам і павышае бяспеку OS X »

Лагічна, што мы рэкамендуем абнаўленне ўсім, хто не можа абнавіць сваю аперацыйную сістэму да самай апошняй версіі macOS Sierra 10.12.4 па якіх-небудзь прычынах. Apple перастала выпускаць новыя версіі з паляпшэннямі для гэтых OS X Yosemite і El Capitan некаторы час таму, цяпер яна выпускае толькі абнаўленні бяспекі для выпраўлення памылак альбо збояў сістэмы. Каб загрузіць новае абнаўленне бяспекі, нам проста трэба ўвесці Mac App Store і на ўкладцы "Абнаўленні" мы знойдзем гэта абнаўленне.


Будзьце першым, каб каментаваць

Пакіньце свой каментар

Ваш электронны адрас не будзе апублікаваны. Абавязковыя для запаўнення палі пазначаныя *

*

*

  1. Адказны за дадзеныя: Мігель Анхель Гатон
  2. Прызначэнне дадзеных: Кантроль спаму, кіраванне каментарыямі.
  3. Легітымнасць: ваша згода
  4. Перадача дадзеных: Дадзеныя не будуць перададзены трэцім асобам, за выключэннем юрыдычных абавязкаў.
  5. Захоўванне дадзеных: База дадзеных, размешчаная Occentus Networks (ЕС)
  6. Правы: у любы час вы можаце абмежаваць, аднавіць і выдаліць сваю інфармацыю.