Активирайте или деактивирайте таблото за управление в OS X Yosemite

табло

Активирането или деактивирането на таблото за управление на мисията е една от опциите, които имаме в OS X Yosemite, и днес ще видим стъпките, които трябва да следваме, за да извършим това действие. Всъщност това е много проста задача за изпълнение и то е, че Apple добави миналата година към System Preferences меню за него в OS X Yosemite. Със сигурност много от вас вече знаят как да извършат това активиране или деактивиране, но за тези, които не знаят как да го направим, ви оставяме този малък урок.

Стъпките са много прости, става въпрос за влизане в Системни предпочитания и кликнете върху Mission Control:

   enable-disable-dashboard-3

Сега можем да извършим активирането или деактивирането на Табло в меню от три опции:

enable-disable-dashboard-1

Избираме опцията че искаме и това е всичко.

В OS X Mavericks и предишните операционни системи Mac не беше толкова лесно да активирате или деактивирате таблото за управление и въпреки че е вярно, имаме и няколко опции за това, най-доброто и просто нещо е с родната функция в самата операционна система, добавена от Apple. Това със сигурност значително улеснява задачата. за потребителя да активира или деактивира по свой вкус и по много прост и бърз начин

Надявам се Начо да забрави за Windows и да се увлече от OS X и нейния чар веднъж завинаги.


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговорен за данните: Мигел Анхел Гатон
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.