Как да изтриете версията на снимката на живо от снимка

С новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus можете да правите „снимки на живо“ или живи снимки. Тази нова функция е достъпна автоматично, когато приложението на камерата е отворено и е възможно понякога да забравим за нея и да направим някоя от тези снимки, когато в действителност не е това, което сме искали да направим за щастие, премахнете версията Live Photo и запазете неподвижна снимка много е просто.

За да направите това, отворете приложението Снимки. Изберете въпросната снимка и натиснете Редактиране.

Как да изтриете версията на снимката на живо от снимка

Натиснете иконата Live Photo което ще видите в горния ляв ъгъл и след това щракнете върху „Готово“ в долния десен ъгъл.

Как да изтриете версията на снимката на живо от снимка

Редактирането и запазването на изображението също ще премахне версията Live Photo на тази снимка.

Как да изтриете версията на снимката на живо от снимка

Ако тази публикация ви е харесала, не пропускайте още много съвети, трикове и уроци в нашия раздел Уроци. И ако имате съмнения, в Applelised Въпроси Можете да зададете всички въпроси, които имате, а също така да помогнете на други потребители да изчистят съмненията си.

Ааа! И не пропускайте най-новия ни подкаст, Apple Talkings 16 | Netflix, Staingate и fandroids.

ИЗТОЧНИК | Животът на iPhone


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

2 коментара, оставете своя

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговорен за данните: Мигел Анхел Гатон
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.

  1.   Albert каза той

    С io13 това не работи. Запазената снимка все още е на живо

  2.   Мануел Сегара каза той

    Защо след като снимката на живо се преобразува в нормална снимка, тя все още се съхранява в албума на снимките на живо?