Подобрете управлението на вашите снимки в приложението Снимки с разделен изглед

split-view-1

Когато всички или почти всички идваме от лятната си ваканция, имаме много снимки за преглед и изтриване в нашето приложение за Mac, Photos, и тази задача може да стане много тежка, ако сме направили много заснемания или ако сме синхронизирали няколко акаунта в същия Apple ID. В много случаи iPhones се синхронизират чрез един акаунт на Apple и това добавя повече стойност към възможност да видите следните снимки в малък прозорец в приложението Mac, Photos.

Изпълнението на задачата за организиране, преглед или изтриване на снимки в новото приложение на Apple Photos може да изглежда малко сложно, когато не го активираме опцията за разделен изглед но ако го активираме, това ни улеснява да разглеждаме останалите снимки отстрани на прозореца и със сигурност ни улеснява да изпълняваме каквато и да е задача, свързана с тях.

разделен изглед

За да активираме тази функция, трябва да извършим две много прости стъпки. Първият е, че след като приложението Снимки е отворено, щракваме върху някое от изображенията, които имаме и след като се отвори, опцията се появява в горната лява страна с иконата Split View. Когато натиснем, ще видим всички изображения от лявата страна на прозореца и ще можем да изберем това, което искаме, по-прост и по-бърз начин. Тази опция е деактивирана Когато отворим приложението Photos и съм сигурен, че много от вас вече са знаели функцията на тази икона, но за онези, които са останали незабелязани, със сигурност ще бъде много полезно. 


Съдържанието на статията се придържа към нашите принципи на редакторска етика. За да съобщите за грешка, щракнете върху тук.

Бъдете първите, които коментират

Оставете вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

  1. Отговорен за данните: Мигел Анхел Гатон
  2. Предназначение на данните: Контрол на СПАМ, управление на коментари.
  3. Легитимация: Вашето съгласие
  4. Съобщаване на данните: Данните няма да бъдат съобщени на трети страни, освен по законово задължение.
  5. Съхранение на данни: База данни, хоствана от Occentus Networks (ЕС)
  6. Права: По всяко време можете да ограничите, възстановите и изтриете информацията си.