Hvad sker der, når jeg aktiverer synkronisering af macOS Sierra Documents og Desktop-mapper på mere end en Mac

MacOS-sierra-2

Endnu en gang vil vi tale om den nye tjeneste, der tilbydes af macOS Sierra, den mulige automatiske synkronisering af Dokumenter og Desktop-mapper på din Mac med iCloud så du kan få de filer, du har de steder, tilgængelige overalt. 

I en tidligere artikel diskuterede vi, hvordan systemet fungerer, men vi har fortsat arbejdet med det, og vi har opdaget den virkelige måde, det fungerer på og det er derfor, vi ønsker, at du skal have det meget klart, før du lægger dine hænder på dit hoved. 

Som du allerede ved, når macOS Sierra er installeret, er det første, systemet beder dig om, hvis du vil aktivere den automatiske synkronisering af disse to mapper eller placeringer. Som du måske allerede ved, har 99% af brugerne deres filer placeret enten på selve skrivebordet eller i mappen Dokumenter, Derfor har Apple besluttet, at de to placeringer, der er synkroniseret, er disse.

også vi har fortalt dig det at det øjeblik du aktiverer denne nye synkronisering, start med at uploade filer til iCloud cloud, så du skal tage højde for det rum, du har indgået, så alle kan blive indkvarteret, ellers du vil blive informeret om, at du ikke har plads nok. Derudover er en anden ting, som vi har forklaret dig, at når filerne uploades til iCloud-skyen, er de filer, der hersker, når du vil deaktivere denne synkronisering, dem fra skyen, så straks i tilfælde af at du deaktiverer indstillingen i Systemindstillinger> iCloud> iCloud Drive, informerer systemet dig om, at de filer, der skal slettes, er dem, der er "lokale" på din Mac de to steder, og at dem i iCloud-skyen forbliver intakte.

Nu var det eneste, vi havde tilbage at prøve, at aktivere denne tjeneste på mere end en Mac. Mange brugere har kun en Apple-computer, så denne situation er vanskelig for dem at leve, men i mit tilfælde har jeg en iMac på House og en anden på arbejde udover at have en 12-tommer MacBook, tingene ændres og er, at når du aktiverer synkroniseringssystemet i alle disse Mac'er, skal du tage højde for, hvordan ændringerne opstår.

MacOS-sierra

Det er klart, at da alt er synkroniseret, vil der ikke længere være et problem, og det er, at alt, hvad du finder på skrivebordet på en af ​​disse Mac'er, vises på få sekunder på de andres skrivebord. Det samme sker med mappen Dokumenter. Derfor, hvis der er noget, du ikke ønsker, der kommer fra en Mac til en anden, skal du have en ny mappe i dit mappehierarki for det; Jeg har ringet til hende EGNE FILER. I det finder jeg installationsfiler eller meget store ting, som jeg ikke ønsker at uploade til skyen, fordi det ellers kollapser meget hurtigt, og jeg bliver nødt til at købe mere plads, hvilket i sidste ende er, hvad Apple ønsker.

Når vi har klart dette, kan jeg fortælle dig, hvad der skete på mine Mac'er, da jeg aktiverede synkroniseringsindstillingen på den anden Mac. Jeg aktiverede indstillingen først på iMac, så hvad jeg havde i den på disse placeringer er uploadet til min iCloud-sky . Den næste dag aktiverede jeg muligheden på min 12-tommers MacBook, og hvad jeg har observeret på skrivebordet af den samme er, at alt, hvad jeg havde på iMac-skrivebordet, er vist på MacBook Desktop. og hvad der var på MacBook-skrivebordet, systemet har placeret i en mappe, som det har oprettet specielt til det og der er fordoblet på iMac.

Kort sagt, når du aktiverer synkroniseringen på en ny Mac, hvad der sker er, at hvad du har i skyen downloades til det nye skrivebord, og hvad du har på skrivebordet er placeret i en alt gemt mappe, det uploades til skyen og den samme mappe kopieres til de andre computere. Når den nye mappe allerede vises på begge computere, hvis du fjerner filerne indeni og flytter dem på skrivebordet eller i dokumenter, disse ændringer forekommer på alle computere. 

Når man ser godt på denne måde at arbejde på, har det været tænkt, at når vi tilslutter en ny Mac, blandes filerne ikke automatisk, men i stedet placeres i en mappe og det er os, der senere beslutter, hvad de skal gøre med dem. 


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

2 kommentarer, lad dine

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

  1.   Matias Torchia sagde han

    Jeg har 2 mac'er, og hvis sandheden er, at det er et rod, og det ikke er godt! Jeg foretrækker at lade indstillingerne være deaktiveret og aktivere kopierne af timemaskine og voila! I tilfælde af at du vil have en fil til noget specielt bruger jeg ethvert skyprogram !!

  2.   Mikel sagde han

    Hej. Det samme skete for mig (jeg fik en enorm skræmme, da jeg troede, jeg havde slettet alt fra MacBook Air, at jeg aktiverede det efter brugeren, som jeg har på min fars iMac). Så handlingen med at slette lokalt, hvis du deaktiverer, er som iCloud-kontaktpersoner, og den spørger dig ikke "hvad vil du gøre med kontakterne osv. På denne iPhone, beholder eller sletter jeg dem?" spørger du ikke noget lignende? Tak hilsner!