Sådan tilpasses eller duplikeres meddelelser på Apple Watch

watchOS 4.1 Siri-tidsfejl

I nyere tid ser vi, hvordan Apples smarte ur, Apple Watch, markerer en vigtig vej blandt Apple-brugere. Uret fortsætter med at udvikle sig med salg årligt og flere og flere mennesker, vi ser på gaden med uret på håndleddet.

Modtagelse af meddelelser er noget, som uret gør perfekt Og det er grunden til, at vi i dag vil vise, hvordan vi kan tilpasse eller endda duplikere de meddelelser, vi modtager på Apple Watch på en enkel og hurtig måde.

Tilpas meddelelser

I dette tilfælde og som standard, når vi køber uret, er meddelelserne konfigureret til at duplikere iPhone-indstillingerne, og dette kan konfigureres af brugeren, så er mere personaliserede eller endda sende os en underretning to gange. I dette tilfælde er det vigtigt at huske, at de integrerede apps er dem, der giver os mulighed for at foretage disse ændringer, så lad os se, hvordan vi gør det.

  • Vi får adgang til Apple Watch-applikationen fra iPhone
  • Klik på indstillingen Mit ur og klik på Meddelelser
  • Vi vælger den applikation, som vi vil tilpasse, og det er det

Nu ser vi, at når vi får adgang til disse applikationer, giver nogle af dem os muligheden for at skifte fra "Duplicate iPhone" til "Custom". Når du klikker på den brugerdefinerede knap i applikationen Beskeder, vises dette, som vi viser i følgende skærmbillede:

Indstillingerne er klare og giver os mulighed for at redigere meddelelserne og gentag endda modtagelsesmeddelelsen op til 10 gange, hvis vi ønsker det. Under alle omstændigheder tilbyder ikke alle applikationer denne tilpasning, men det er interessant at vide, at nogle af dem tillader det.

 


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.