Sådan deaktiveres Apple Music og iTunes Connect

itunes-music-connect-1

Ændringer tilføjet i iTunes I den sidste opdatering er de blevet fremhævet, og adskillige forbedringer er blevet tilføjet til Apples software, men ikke alt er gode nyheder siden opdateringen, som det kan ses i den sidste fejl rapporteret af brugerne, og som påvirker afspilningen af ​​musik på Apple Music, hvis varighed er mindre end 60 sekunder.

Men bortset fra disse problemer, som måske eller måske ikke påvirker os, hvis vi ikke rigtig er Apple Music-brugere, er det ikke nødvendigt at have det aktivt på vores iTunes-konto, som Connect-indstillingen. Så hvis du er en af ​​de brugere, der ikke har et abonnement vi skal vise trinene for at deaktivere det fra vores iTunes og at dette ikke vises i menuen i den øverste bjælke.

Til at begynde med er den første og åbenlyst nødvendige ting at åbne vores iTunes enten på Mac eller på pc'en. Når vi har åbnet det, er det let at udføre, og det første trin er at få adgang til menuen til ITunes-indstillinger og få adgang til fanen Begrænsninger. Det, vi har tilbage, er nu at vælge indstillingen Apple Music and Connect for at deaktivere dem og klikke på OK.

itunes-music-connect-2

Når begge felter er markeret i indstillingerne for begrænsninger, ser vi ikke længere disse to mindre i øverste bjælke i iTunes. Hvis du af en eller anden grund vil aktivere dem igen, skal du bare fjern markeringen i disse to felter, og det er det.

itunes-music-connect-3

Mange brugere fortsætter på trods af fordelene ved Apple Music med andre musikstreamingtjenester på dine enheder, så fjernelse af disse to iTunes-muligheder med henvisning til Apple Music og Connect påvirker dem heller ikke.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

En kommentar, lad din

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.

  1.   Globetrotter65 sagde han

    Tak for tipet.