Sådan bulkvalg af fotos på iOS

IPhone er et godt kamera. Vi bærer den i lommen hver dag, og det gør det let for os at tage billeder af alt. Derudover har disse fotos en høj kvalitet, så vi vil ofte dele dem med vores familie og venner, men hvad sker der, når vi vil vælge mange fotos?

Vælg flere fotos på én gang

Før, da vi ønskede at dele et parti fotografier eller slette en flok, måtte vi trykke på «Vælg» øverst til venstre på vores skærm. iPhone eller iPad, og tryk på hvert billede, som vi ønskede at dele eller slette en efter en. Dette var et besvær, især hvis du var interesseret i en god håndfuld fotos.

Men der er en meget nemmere måde at vælge flere fotos på:

  1. Åbn appen Fotos på din iPhone, iPad eller iPod Touch.
  2. Tryk på "Vælg" øverst til venstre på skærmen.
  3. Placer din finger på den første af de fotos, du vil vælge, og træk fingeren til den sidste.

Når dette er gjort, vælges alle billederne, og nu skal du kun vælge den passende handling: del, slet eller tilføj til et af dine album.

Og hvis du stadig har spørgsmål, har fyrene på MacRumors lavet en fantastisk video, der forklarer det meget bedre end mig. Her har du det:

Glem det ikke i vores sektion Tutorials Du har et stort udvalg af tip og tricks til alle dine Apple-enheder, udstyr og tjenester til din rådighed.

Forresten, har du ikke lyttet til episoden af ​​Apple Talkings, den appliserede podcast endnu? Og tør nu også at lytte Den værste podcast, det nye program oprettet af Applelizados redaktører Ayoze Sánchez og Jose Alfocea.

KILDE | MacRumors


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.