Sådan ændres navnet på vores Apple Watch

Sikkert mange af jer ved allerede, at navnet på Apple-uret kan ændres til det, vi ønsker, og dette navn er det, der vises i Bluetooth-forbindelsen og andre. For at ændre navnet på vores Apple Watch skal vi blot følge et par enkle trin i Watch-applikationen.

I de fleste tilfælde parring af Apple Watch med iPhone får standardnavnet på det samme eller endda Apple-id'et til at blive sat, men dette navn kan ændres til hvad vi vil, og i dag vil vi se, hvordan man gør det.

Sådan ændres navnet på vores Apple Watch

Nemt, hurtigt og enkelt. Det er enkelt at ændre navnet på uret, og vi har to måder at gøre det på, det første er at ændre navnet på den iPhone, som Apple Watch er knyttet til, direkte, og den anden er at ændre navnet på uret direkte fra Watch-applikationen . Lad os se først skift navnet fra appen.

  • Vi går ind i iPhone Watch-appen
  • Klik på Generelt
  • Derefter får vi adgang til menuen Information, og vi vil se Navn

Lige der kan du skift urets navn til det, vi ønsker, kan du endda tilføje nogle symboler, emojis eller endda Apple-logoet. Men vi har en anden mulighed, hvis vi vil ændre navnet på det, og det er at gøre det direkte fra navnet på iPhone, ja, at ændre navnet på vores iPhone vil automatisk ændre navnet på Apple Watch. Til dette er vi simpelthen nødt til at gå til Indstillinger> Generelt> Information> Navn.

Det er så enkelt!


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.