Sådan undgår du at modtage meddelelser fra en person, der afslutter Aktivitetsring

Rings Activity Watch

Dette er en af ​​de meddelelser, som alle muligvis ikke kan lide, og vi kan let deaktivere det. Det vigtige i disse meddelelser er, at de kan motivere os til at bevæge os lidt mere, men det er også rigtigt, at ikke alle er motiverede, og det er derfor Apple tilføjer muligheden for at deaktiver disse typer underretninger, hvor en person, som vi deler vores aktivitet med, vinder en præmie, afslutter et træningssession eller gennemfører de tre aktivitetsringe.

Deaktiver underretninger

Deaktiver aktivitetsmeddelelser

Til dette er det så simpelt som direkte adgang til Watch-appen på vores iPhone og adgang til Aktivitetsmenu. Når vi er i denne menu, er vi simpelthen nødt til at gå ned til bunden og deaktiver indstillingen Aktivitetsmeddelelser. Fra dette øjeblik og selv hvis du deler din aktivitet med andre brugere, stopper du med at modtage underretninger fra dem, når de tre aktivitetsringe slutter, de vinder en præmie, eller når de afslutter deres daglige træning.

Disse meddelelser, som jeg sagde i begyndelsen, kan være gode til at motivere os til at bevæge os lidt og se, hvordan vores partner udfører deres træning og vinder deres udfordringer, men nogle gange kan det endda være noget, der generer os Afhængigt af den aktivitet, der udføres af den person, som vi deler aktivitetsdataene med, og i disse tilfælde kan vi deaktivere indstillingen, og det er det. Det er altid godt at udøve og dele vores aktivitet for at motivere os selv, selv om det i nogle tilfælde og med nogle meget aktive brugere kan være lidt irriterende.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.