MacOS Mojave-softwareopdateringer går til Systemindstillinger

Dette er små ændringer, der påvirker ikke rigtig driften af ​​systemet men at vi er glade for, at de er implementeret, da systemopdateringerne direkte fra Mac App Store i dette tilfælde var lidt absurde eller malplacerede.

Hvis vi taler om opdatering af applikationer, forstår vi perfekt, at de findes i Mac-applikationsbutikken, men i tilfælde af operativsystemet er det mere logisk, at vi kan opdatere eller se den version, hvor vi er direkte fra Systemindstillinger, og det er det, der er ændret i Apple macOS Mojave.

Systemindstillinger giver bedre synlighed

Personligt synes jeg, at vi har alt mere organiseret, når vi taler om at tilføje systemopdateringsindstillingerne i teamindstillingerne. Det er også så bedre distribueret for at give bedre synlighed, og så snart vi får adgang til dem, ser det ud til en mulig macOS-opdatering.

Det tilføjer også et par interessante muligheder for at konfigurere den måde, vi vil opdatere vores Mac på, når vi klikker på avanceret. Som du kan se i skærmbilledet ovenfor, mangler nogle detaljer at oversætte, men det forstås perfekt, da vi er i den anden betaversion af systemet, og det er normalt, at dette sker. På denne fane Avanceret Det giver os mulighed for at vælge, om vi vil have det til at søge efter opdateringer, hvis vi vil have det til automatisk at downloade dem, når de er tilgængelige, installere dem eller opdatere applikationer fra Mac App Store også automatisk. Uden tvivl er alt mere organiseret sådan og personligt kan jeg godt lide det meget mere end før.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.