macOS Mojave tillader os ikke at registrere vores Twitter- og Facebook-konto

Hver gang vi installerer en ny kopi af macOS på vores computer, så længe gendannelsen er helt ren, skal vi fortsætte med at tilføje de forskellige konti, som vi skal kommunikere igennem, eller når vi deler indhold gennem de forskellige sociale netværk. Okay, i det mindste til High Sierra.

Med lanceringen af ​​macOS Mojave har det Cupertino-baserede firma elimineret muligheden for at registrere vores konto på både Facebook og Twitter, så vi kan ikke dele direkte fra Safari-delemenu eller fra enhver anden applikation via disse sociale netværk.

Med macOS High Sierra og tidligere versioner, hvis vi vil dele via en applikation eller browser i vores Twitter- eller Facebook-kontoVi måtte kun have konfigureret begge konti tidligere i macOS Internet Accounts konfigurationsafsnittet og klik på delingsknappen i applikationen.

Apple har ikke taget stilling til sagen, så det kan være, at det er den første beta, denne mulighed er kun blevet fjernet midlertidigt og at det i fremtidige versioner vil være tilgængeligt. Hvis ikke, behøver du ikke gå i panik, da en eller anden udvikler før eller senere starter en app, der giver os mulighed for at gøre det.

Det ville heller ikke være overraskende, hvis Apple i deres bestræbelser på at forbedre brugernes privatliv ikke ville medtage nogen form, der gør det muligt for begge virksomheder at indsamle oplysninger om brugen af ​​vores konti, selvom det allerede er implementeret i dette Safari nye metoder at de til enhver tid vil informere os om de oplysninger, som vi vil dele med tredjeparter.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.