Sådan vælges de e-mail-konti, du vil se på dit Apple Watch

Apple Watch Series 5

Der er en mulighed tilgængelig på Apple Watch, der giver os mulighed for at redigere de e-mail-konti, som vi vil se, og hvorfra vi vil modtage underretninger på Apple Watch. Denne mulighed er interessant at fjerne eller rettere, stoppe med at modtage e-mails fra en konto. Denne mulighed er meget enkel at konfigurere og kan gøres direkte fra selve uret, Det er ikke nødvendigt at have iPhone i hånden til dette, ja, det er nødvendigt, at vi har konfigureret e-mail-konti med Apple Watch, så de kan udføre denne handling.

Trinene er meget enkle, og alt hvad vi skal gøre er at få adgang til e-mail-konti ved at indtaste Mail-applikationen fra selve Apple Watch. Når vi først er inde, skal vi rul ned til bunden ved at rulle med den digitale krone og klik på «Rediger». Det er netop, når vi trykker på, når vi indser, at alle de konti, som vi har synkroniseret, opretholder en "check" på siden, og i det afsnit kan vi aktivere eller deaktivere efter vores smag.

Mail på Apple Watch

Nu skal vi bare deaktivere de konti, som vi ikke ønsker at modtage e-mails, og det er det. Inden for selve udgaven kan vi også vælge de konti, som vi har foruddefineret på iPhone, aktivere trådalarmer, vise eller ikke ulæste, markerede e-mails osv. Mailindstillinger fra Apple Watch er meget enkle og tillader os personliggør lidt flere e-mails og underretninger, som vi modtager til enhed.


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Miguel Ángel Gatón
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.