نحوه حذف پیام "ارتقا به macOS Mojave" در macOS High Sierra

macOS بالا سیرا

آخرین نسخه موجود برای لپ تاپ ها و رایانه های رومیزی اپل تولید شده از سال 2012 این macOS Mojave است. تمام رایانه هایی که اپل قبل از آن تاریخ به بازار عرضه کرده است ، برای بقیه روزهای خود با macOS High Sierra باقی مانده اند ، اگرچه صبر و وقت آزاد دارید می توانید آن را به macOS Mojave به روز کنید.

اگر هنوز به جدیدترین نسخه macOS به روز نشده اید ، هلاک شوید ، زیرا نسخه از iTunes با دسترسی به برنامه در Mojave کار نمی کند، یا به هر دلیل دیگری ، بیش از حد احتمال دارد که شما واقعاً باشید خسته از پیام خوشی که ما را به بروزرسانی خود ترغیب می کند.

macOS Mojave

خوشبختانه ، و ممنون از اپل ، می توانیم آن پیام لعنتی را از طریق یک خط فرمان ترمینال حذف کنیم. اگرچه درست است که ما می توانیم این پیام را از طریق فرایندهای دیگر نیز از بین ببریم ، من در نظر گرفته ام فقط سریعترین و پیام دیگری است که می تواند کمترین مشکل را برای کاربرانی که دانش صحیح دارند ایجاد کند.

  • اول از همه ، ما باید باز کنیم پایانه. برای این کار می توانیم کلید ترکیبی Command + Space را فشار دهیم تا موتور جستجو فراخوانی شود و با فشار دادن Enter در زیر ، Terminal را تایپ کنیم.
  • هنگامی که ما در خط ترمینال هستیم ، باید دستور زیر را کپی و پیست کنید:
    • sudo mv /Library/Bundles/OSXNotification.bundle / Documents / && upupate –ignore macOSInstallerNotification_GM
  • نقطه گذاری: در مقابل چشم پوشی از، دو اسکریپت پشت سر هم هستند ، نه فقط یک اسکریپت. من در مورد آن نظر می دهم ، زیرا گاهی اوقات a در آن خط فرمان به عنوان یک اسکریپت واحد نشان داده می شود.
  • سپس سیستم از ما رمز عبور می خواهد از حساب کاربری Mac ما ، آن را معرفی می کنیم و تمام.

از آن لحظه ، سرانجام می توانیم آن پیام خوشحال کننده ای را که نمی توانیم به هر طریقی از بین ببریم ، هر بار که در نسخه ما macOS High Sierra ظاهر می شود ، خلاص کنیم.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.