Älä missaa tuntemasta tätä iCloud-valokuvakirjaston näkökohtaa

ICloud-valokuvakirjasto

Yksi asioista, joita käyttäjät eivät vieläkään ymmärrä, on iCloud-valokuvakirjaston toiminta. Toisessa artikkelissa selitin yksityiskohtaisesti, miten se toimii, mutta en kehittänyt tarpeeksi sitä näkökohtaa, jonka haluan jakaa kanssasi tänään. 

Työtoveri pyysi minua sammuttamaan ICloud-valokuvakirjasto iPadista, koska hän vain halusi sen olevan iPhonessa. Tällä tavalla aioin vapauttaa tilaa ensimmäisen sukupolven 16 Gt: n iPad minissä.

Pyynnöstä poistin kuvakirjaston käytöstä seuraavasti. Poista iCloud-valokuvakirjasto käytöstä yhdellä laitteella seuraavasti:

  • IPhonella, iPadilla tai iPod touchilla:
    • Jos käytät iOS 10.3: ta tai uudempaa, siirry kohtaan Asetukset> [nimesi]> iCloud> Valokuvat ja sammuta sitten iCloud-valokuvakirjasto.
    • Jos käytät iOS 10.2: ta tai vanhempaa, siirry kohtaan Asetukset> iCloud> Valokuvat ja sammuta sitten iCloud-valokuvakirjasto.
  • Siirry Macissa kohtaan Järjestelmäasetukset> iCloud> Asetukset Valokuvien vieressä ja poista iCloud-valokuvakirjaston valinta.
  • Valitse Apple TV 4K: ssa tai Apple TV: ssä (4. sukupolvi) Asetukset> Tilit> iCloud. Napauta Valokuvat-sovelluksessa Valitse poistaaksesi iCloud-valokuvakirjaston käytöstä.

Kuinka iCloud-valokuvakirjasto poistetaan käytöstä yhdellä laitteella?

Kuten näette, kehotan teitä tekemään nämä vaiheet, jotta kuvakirjasto voidaan poistaa käytöstä ONE laitteistasi, ja tämä on se, mistä haluan selventää. ICloud-valokuvakirjastoa ei ole poistettu käytöstä Apple ID: stä, mutta laitteesta, jolla on Apple ID. Voit poistaa valokuvakirjaston käytöstä iPadissa, mutta et iPhonessa. Voit saada sen Macissa eikä iPadissa. Voit tehdä haluamasi kokoonpanon.

Kun otat iCloud-valokuvakirjaston käyttöön, Camera Roll -valikossa olevat kuvat lisätään Kaikki valokuvat -albumiin. Myös My Photo Stream -valokuvat, jotka ovat My Photo Stream -albumissa, mutta joita ei ole tallennettu kirjastoon, poistetaan. Heti kun aktivoit iCloud-valokuvakirjaston, My Photos Streaming -albumi ei tule näkyviin erikseen.  

Jos sinulla on toinen laite, jossa My Photo Stream on kytketty päälle ja iCloud-valokuvakirjasto pois päältä, näet edelleen My Photo Stream -albumin kyseisessä laitteessa. Kaikki ottamasi tai kirjastoon lisäämäsi valokuvat näkyvät kyseisen laitteen albumissa.

Joten jos haluat saada enemmän tilaa pienikapasiteettisella laitteella, mutta haluat nauttia valokuvakirjastosta muussa, noudata ohjeita, jotka olen kertonut sinulle.

Kuinka voin poistaa kaiken iCloud-valokuvakirjaston sisällön iCloudista ja laitteistani?

Poista iCloud-valokuvakirjasto käytöstä kaikkialla seuraavasti:

  • IPhonella, iPadilla tai iPod touchilla:
    • Jos käytössäsi on iOS 10.3 tai uudempi, siirry kohtaan Asetukset> [nimesi]> iCloud> Tallennustila. iCloud> Hallinnoi tallennustilaa> iCloud-valokuvakirjasto ja valitse sitten Poista käytöstä ja poista. 
    • Jos käytössäsi on iOS 10.2 tai vanhempi, siirry kohtaan Asetukset> iCloud> Tallennustila> Hallinnoi tallennustilaa> iCloud-valokuvakirjasto ja valitse sitten Poista käytöstä ja poista.
  • Valitse Macissa Apple-valikko> Järjestelmäasetukset> iCloud. Napsauta Hallitse ja valitse Valokuvakirjasto. Valitse sitten Poista käytöstä ja Poista.

Ming Chi Kuo MacBook Air 2018

Valokuvat ja videot tallennetaan tilillesi 30 päivän ajan. Voit ladata valokuvia ja videoita iOS-laitteellesi valitsemalla Asetukset> [nimesi]> iCloud> Valokuvat ja valitsemalla Lataa ja säilytä alkuperäiset. Avaa Macissa Valokuvat, valitse Valokuvat> Asetukset ja valitse sitten Lataa alkuperäiset tälle Macille. Voit myös valita valokuvat ja videot, joista haluat ladata iCloud.com.


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Kommentti, jätä sinun

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.

  1.   Carolina Castro dijo

    Hei, haluan tietää, kuinka voin palauttaa valokuvani iPhone 4: stä, enkä ole käyttänyt sitä pitkään aikaan