ITunesin erityispiirteet Macissa; älä epätoivo

Kun luet tämän artikkelin otsikkoa, saatat kysyä itseltäsi ... Onko sinulla epäilyksiä tässä vaiheessa siitä, kuinka iOS-laite liitetään iTunesiin Mac- tai PC-tietokoneella? Tosiasia on, että viime viikonloppuna ystäväni osti iMacin kaksi vuotta sen jälkeen, kun hänellä oli iPhone. Kuten useimmat meistä, olet tullut Apple-maailmaan iPhonen, sitten iPad Pron ja nyt iMacin kautta. 

Hän oli aina päivittänyt iPhonen ja iPadin OTA: n kautta ilman tietokonetta, ja kun hän osti ne, myös niiden käynnistys tapahtui ilman tietokonetta. Tosiasia on, että kun hän käynnisti Macin ja teki alkuasetukset, hän päätti yhdistää iPhonen iTunesiin voidakseen synkronoida musiikkia ja mikä oli hänen yllätys, että iTunes Hän näytti hänelle näytöllä viestin, joka jätti hänet puhumaan itselleen.

Kun liitit iPhonen ensimmäisen kerran iTunes, hän itse käynnisti näytön, jossa hänelle annettiin kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen oli määrittää iPhone uudeksi iPhoneksi ja toinen palauttaa iPhone olemassa olevalla varmuuskopiolla. Ennen tätä näyttöä Hänen välitön reaktionsa oli irrottaa iPhone iTunesista peläten siinä olevien tietojen poistamista.

Sitten hän otti minuun yhteyttä ja selitti mitä tapahtui. On normaalia, että hän ajattelee mitä ajatteli, ja se on, että tämä käyttötapa ei ole ollenkaan selkeä. Haluan jakaa kanssasi, jos et myöskään ole varma siitä, että kun iTunes sanoo määrittävän iPhonen uudeksi iPhoneksi, se tarkoittaa, että se aikoo määrittää sen uudeksi iPhoneksi, joka muodostaa yhteyden kyseiseen iTunesiin, Kuten jo tiedät, se voidaan synkronoida vain iTunes-kirjaston kanssa.

Kun päinvastoin napsautamme palauta varmuuskopiosta, järjestelmä poistaa iPhonen ja palauttaa sen jälkeen meille kertoman kopion. Siksi meidän on oltava selkeitä, että mitä iTunes kertoo meille, on ymmärrettävällä kielellä, haluatko jättää iPhonen sellaisenaan ja muodostaa yhteyden iTunesiin vai haluatko poistaa sen ja aloittaa alusta?

Kun liität iPhonen tai iPadin ensimmäistä kertaa iTunesiin, jos valitset Määritä uudeksi iPhoneksi, se ei poista siinä olevia tietoja.

Toisaalta, kun iOS-laite on kytketty iTunesiin, voit synkronoida sen WiFi: n kautta. Tätä varten sinun on liitettävä laite, syötettävä se iTunesin kautta ja mentävä päänäytössä kohtaan, jossa voit aktivoida synkronoinnin WiFi-yhteyden kautta. Aion tehdä sarjan artikkeleita, jotka liittyvät iTunesin toimintaan kaikille niille, joilla on edelleen epäilyksiä siitä, ja selittää uusimpiin versioihin sisältyvät uutiset. 


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.