Paranna valokuvien hallintaa Valokuvat-sovelluksessa jaetulla näkymällä

jaettu näkymä-1

Kun kaikki tai melkein kaikki meistä ovat tulossa kesälomaltamme, meillä on paljon valokuvia, jotka voidaan tarkastella ja poistaa Mac-sovelluksessamme, Kuvat, ja tämä tehtävä voi tulla erittäin raskas, jos olemme ottaneet useita sieppauksia tai jos meillä on useita tilejä synkronoitu samassa Apple ID: ssä. Monissa tapauksissa iPhonet synkronoidaan yhden Apple-tilin kautta ja tämä lisää enemmän arvoa mahdollisuus nähdä seuraavat kuvat pienessä ikkunassa Mac-sovelluksessa Kuvat.

Valokuvien järjestämisen, katselemisen tai poistamisen suorittaminen uudessa Apple Photos -sovelluksessa voi tuntua hieman monimutkaiselta, kun sitä ei ole aktivoitu jaetun näkymän vaihtoehto mutta jos aktivoimme sen, se helpottaa muiden kuvien katselemista ikkunan puolella ja se varmasti helpottaa kaikkien niiden kanssa tehtävien tehtävien suorittamista.

jaettu näkymä

Tämän toiminnon aktivoimiseksi meidän on suoritettava kaksi hyvin yksinkertaista vaihetta. Ensimmäinen on se, että kun Kuvat-sovellus on auki, napsautamme mitä tahansa meillä olevista kuvista ja kun se on avattu, vaihtoehto näkyy vasemmassa yläkulmassa jaetun näkymän kuvakkeella. Kun painamme, kaikki kuvat näkyvät ikkunan vasemmalla puolella ja voimme valita haluamasi kuvan yksinkertaisemmalla ja nopeammalla tavalla. Tämä vaihtoehto on poistettu käytöstä Kun avamme Kuvat-sovelluksen ja olen varma, että monet teistä jo tiesivät tämän kuvakkeen toiminnan, mutta huomaamattomille se on varmasti erittäin hyödyllinen. 


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.