Kuinka sulkea Safarin ikkunat etänä toisesta laitteesta

Kuten jo tiedätte, yksi eduista iCloud-pilven aktiivisuudessa kaikilla laitteillasi on, että järjestelmien välillä tekemäsi asiat, esimerkiksi MacOS: n MacOS: n ja iOS: n iPhonen tai iPadin välillä, synkronoidaan automaattisesti ja ilman ylimääräistä toimi käyttäjän hyväksi.

Yksi synkronoiduista asioista on ikkunat, jotka olemme avanneet Safarissa. Tällä haluamme kertoa teille, että safari Se toimii kuten YouTube-tilisi, ja jos avaat tilisi eri laitteilla, historia se on tallennettu tilille ja mistä tahansa heistä näet mitä olet aiemmin nähnyt. 

No, tämä kaikki Safari-ikkunoihin sovellettuna johtaa siihen, että kun luomme selaimessa erilaisia ​​ikkunoita, jos olemme luoneet ne iPhonella tai iPadilla, voimme nähdä ne Macissa ja päinvastoin. Mennään nyt siihen, mitä haluamme selittää tässä artikkelissa, ja sinun on ymmärrettävä, että jos tarvitset sitä milloin tahansa se on mahdollista sulkea etäyhteydellä laitteella avaamasi ikkuna toisesta laitteesta. 

Jos työskentelet Mac-tietokoneellasi, tietokoneella, jonka jätät toimistoon ja jonka jaat toisen henkilön kanssa ja jätät sen sen jälkeen, kun jätät sen auki ja muistutat, että haluat sulkea tietyn ikkunan, voit tehdä puhelimellasi se.

Muussa tapauksessa Macissa, jos siirrymme Safariin ja Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta, meille näytetään ikkunat, jotka olemme avanneet muissa laitteissa, ja voit sulkea nopeasti mielestäsi sopivan.

Joten jos et ole vielä kokeillut tätä työskentelytapaa, valmistaudu ottamaan iPhone ja Mac ja tekemään useita testejä, kunnes opit suorittamaan tämän toimenpiteen onnistuneesti.


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.