Jos kuulut työpöydän järjestykseen satunnaisesti, tiedä, että voit välttää sen

Pöytäkoneet hallintapaneelissa

Yksi ongelmista, jonka työtoveri nosti minulle tänä aamuna uuden Macin työpöydän järjestyksestä, on se, että ne tilataan satunnaisesti, kun hänellä on useita auki. Itse asiassa tämä on jotain järjestelmän kokoonpanosta ja se tulee oletusarvoisesti kaikissa aktivoiduissa Mac-tietokoneissa.

Sitä ei tapahdu kaikille sen jälkeen kaikki meistä eivät toimi monien työpöytien kanssa samanaikaisesti (Vaikka suosittelen sitä), mutta tässä tapauksessa se on erittäin helppo ratkaista, ja meidän on käytettävä järjestelmän asetuksia vain Mission Control -ohjelmassa.

Järjestä tilat uudelleen

Tätä Mac tekee periaatteessa, kun suljet sovelluksen työpöydällä. Monet uusista käyttäjistä, jotka tulevat Maciin, saattavat jopa ajatella, että näin on ja sitä on mahdotonta muuttaa, mutta se on yhtä helppoa kuin käyttää Järjestelmäasetukset> Tehtävien hallinta ja poista valinta ruudusta: Järjestä tilat uudelleen järjestyksessä viimeisimmän käytön perusteella.

Nyt kun suljemme sovelluksen macOS: ssa, tämä ei enää muuta työpöydiemme järjestystä emmekä tule hulluksi yrittäessämme löytää työpöydän, jonka parissa työskentelimme, tai järjestämme uudelleen jokaisen heistä sellaisenaan kuin meillä oli aiemmin, he pysyvät sellaisina kuin ne ovat. Tilaus on tärkeä monille käyttäjille, ja kun tämä vaihtoehto on aktiivinen, on käytännössä mahdotonta ylläpitää tätä työpöydän järjestystä, koska järjestelmä tekee sen automaattisesti.


Artikkelin sisältö noudattaa periaatteita toimituksellinen etiikka. Ilmoita virheestä napsauttamalla täällä.

Ole ensimmäinen kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastuussa tiedoista: Miguel Ángel Gatón
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.