Adiar ou marcar recordatorios desde a pantalla de bloqueo

Aplicación Recordatorios É un xeito moi sinxelo e eficaz de non esquecer todo o que queremos facer ou temos que facer. Pódense configurar a través da propia aplicación, pero tamén ordenando a Siri que crea un novo recordatorio que indique cando e que. Non obstante, teño a impresión de que, coma min, non usan demasiados usuarios Recordatoriose, polo tanto, non estamos sacando o máximo proveito posible.

De feito, use Recordatorios É moi sinxelo, máis aínda cando sabes que dende a pantalla de bloqueo do teu iPhone podes marcar un recordatorio como rematado e incluso podes pospoñelo, coma se fose calquera outra alarma.

Unha vez configurado un recordatorio, xa sexa na aplicación ou a través de Siri, cando chegue o momento aparecerá na pantalla de bloqueo do seu iPhone, desde o teu iPad ou iPod Touch. Pasa o dedo cara á esquerda no recordatorio e verás as opcións dispoñibles. Podes eliminalo, pausalo ou marcalo como completado.

Captura de pantalla 2016/02/03 ás 19.29.53

Facendo unha pausa no Recordatorios Estes repetiranse máis adiante; marcar como completado non precisa máis explicacións, non si? 😅, mentres prememos o "X" o recordatorio elimínase da pantalla de bloqueo, pero non se marcará como completado.

Recordatorio_3

Tamén podes marcar o teu Recordatorios como se completa no menú de notificacións co mesmo movemento de deslizamento.

Non o esquezas na nosa sección Titorías Tes á túa disposición unha enorme variedade de consellos e trucos para todos os teus dispositivos, equipos e servizos de Apple.

Por certo, ¿aínda non escoitou o episodio 17 de Apple Talkings? O podcast de Applelised.

FONTE | iPhoneLife


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado.

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.