Como desactivar a notificación de eliminación de ficheiros en iCloud

Chegamos de vacacións e unha das primeiras cousas que me preguntaron os meus compañeiros é como recuperar os ficheiros eliminados da nube iCloud. A miña primeira resposta para asustalos é dicirlles que é imposible recuperalos unha vez eliminados para despois e despois de ver as súas caras rir en voz alta.

Cando eliminamos algúns ficheiros do Mac iCloud DriveSe temos todo este proceso configurado, o sistema pregúntanos se queremos eliminalo a través dunha ventá en pantalla e máis tarde, ao aceptalo, vai a unha "área" oculta de iCloud Drive, agardando que pasen 30 días a ser eliminado de todo.

Cando elimina un ficheiro desde a situación de iCloud Drive no teu Mac, o sistema móstrache unha notificación automática que che informa de que se eliminará de todos os dispositivos se continúas co proceso. Ao facer clic en aceptar o ficheiro, faise invisible para o sistema e se non facemos nada nos próximos trinta días para recuperalo, non habería posibilidades.

Se queremos recuperar un ficheiro eliminado de iCloud Drive temos que ir a www.icloud.com e na área de configuración introducimos Restaurar ficheiros. 

Non obstante, isto non é o que lle queremos ensinar, o que queremos que saiba é que se non quere que o sistema lle moleste cunha notificación cada vez que elimina un ficheiro da situación do iCloud Drive, que ten que facer está desactivado nas preferencias do Finder no Pestana avanzada.

Como podes ver, esta guía Finder evolucionou a medida que Apple crea novas ferramentas no seu ecosistema.


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado. Os campos obrigatorios están marcados con *

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.