Como desactivar as notificacións de mensaxes repetidas en iOS

Notou que cada vez que recibe unha mensaxe no seu iPhone a alerta de notificación soa dúas veces? A primeira, xusto no momento en que recibes a mensaxe; o segundo, dous minutos despois. Esta función é estupenda, especialmente se se trataba dunha mensaxe de certa importancia e, por calquera motivo, non terías notado que está alí esperando para ser lido e respondido. Pero se non tes ganas de recibir esta alerta por duplicado, podes desactivar a función. Incluso podes configuralo para avisalo ata 10 veces en intervalos de dous minutos, algo ideal para os máis despistados 😉. Vexamos como desactivar as notificacións de mensaxes repetidas.

  • Abre a aplicación Configuración.
  • Fai clic en Notificacións.
  • Selecciona Mensaxes.

Desactiva as notificacións repetidas de mensaxes do iPhone

  • Desprácese ata a parte inferior da pantalla e faga clic en "Repetir alertas"
  • Agora faga clic en "Nunca" para que as alertas das mensaxes recibidas nunca se repitan.
  • Ou selecciona cantas veces queres que repitan.

1D8EBE79-0424-4C14-8D7A-EA9D1939128A

MÁIS LIXO! A partir de agora só recibirás a alerta por mensaxe recibida só unha vez, xusto cando chega á túa iPhone ou iPad. Ou repetirase cantas veces queira nun intervalo de dous minutos e ata un máximo de dez veces.

Non o esquezas na nosa sección Titorías Tes á túa disposición unha enorme variedade de consellos e trucos para todos os teus dispositivos, equipos e servizos de Apple.

Por certo, non escoitou o episodio de conversacións de mazá, o podcast Applelised?

FONTE | iPhoneLife

 


O contido do artigo adhírese aos nosos principios de ética editorial. Para informar dun erro faga clic en aquí.

Sexa o primeiro en opinar sobre

Deixa o teu comentario

Enderezo de correo electrónico non será publicado.

*

*

  1. Responsable dos datos: Miguel Ángel Gatón
  2. Finalidade dos datos: controlar SPAM, xestión de comentarios.
  3. Lexitimación: o seu consentimento
  4. Comunicación dos datos: os datos non serán comunicados a terceiros salvo obrigación legal.
  5. Almacenamento de datos: base de datos aloxada por Occentus Networks (UE)
  6. Dereitos: en calquera momento pode limitar, recuperar e eliminar a súa información.