Cov no yog cov caij nyoog ua raws li iPhone 7 keynote

keynote-sijhawm-ua noj

Peb twb muaj hnub ua hauj lwm rau dab tsi yuav yog qhov tseem ceeb ntawm tus tshiab Apple iPhone 7 thiab iPhone 7 Ntxiv. Tam sim no tom qab tag nrho cov lub lim tiam no tag nrho ntawm cov lus xaiv thiab cov duab xau ntsig txog lub chij ntawm Cupertino hais mav, txhua yam npaj los qhia lub ntiaj teb cov cuab yeej. Nyob rau lub sijhawm no thiab yog lub xyoo dhau los uas Apple yuav ua ib qho kev tshaj tawm sab nraud nws tus kheej Campus 2 uas yuav ua tiav nyob rau nws thawj theem rau thaum xaus ntawm lub xyoo no thiab pib ntawm tom ntej, Cook thiab nws pab neeg yuav mus ncig rau lub Cuaj Hlis 7 mus rau Bill Graham Auditorium hauv San Francisco, qhov twg los ntawm 10 thaum sawv ntxov (lub sijhawm hauv zos) lawv yuav qhia peb cov xov xwm ntawm tus iPhone tshiab no.

Hauv kuv los ntawm Mac peb yuav yog lub lim tiam no thiab txhua yam uas dhau los txog rau hnub ntawm qhov kev nthuav qhia sib qhia nrog koj txhua qhov kev xaiv uas tau los thiab feeb dhau xau rau cov ntawv sau no. Ib qho ntxiv, nyob rau hnub ntawm kev tshwm sim, raws li peb ua txhua yam ntawm Apple cov lus tshaj tawm, peb yuav nyob nrog qhia thiab tawm tswv yim ntawm cov xov xwm nrog koj. Hauv tsab ntawv tseem ceeb no peb tuaj yeem pom Apple Watch tshiab thiab txawm tias MacBook Pro tshiab ntawm lwm qhov kev xav tsis thoob, tab sis cov no yog txhua tus xaiv thiab yuav raug qhia nyob rau hauv qhov xwm txheej uas koj tuaj yeem ua raws los ntawm txhua qhov chaw hauv ntiaj teb. Dab tsi yog qhov tseeb yog qhov tshaj tawm ntawm iPhone tshiab 7 thiab OS txawv ntawm lub tuam txhab, qhov seem yuav ntau dua.

keynote-kua

Sijhawm Keynote rau Cuaj Hlis 7

  • Spain: 19:00
  • Canary Islands: 18:00
  • Mexico: 12:00
  • Argentina: 14:00 teev tsaus ntuj
  • Chile: 13:00 teev tsaus ntuj
  • Colombia / Ecuador / Peru: 12:00
  • Venezuela: 12:30 sawv ntxov

 


Cov ntsiab lus ntawm tsab xov xwm ua raws li peb cov ntsiab cai ntawm kev tswj hwm kev ncaj nceesCov. Tshaj tawm ib qho yuam kev nyem no.

Yog thawj tus tuaj tawm tswv yim

Tso koj saib

Koj email chaw nyob yuav tsis tsum luam tawm. Yuav tsum tau teb cov cim nrog *

*

*

  1. Lub luag haujlwm rau cov ntaub ntawv: Miguel Ángel Gatón
  2. Lub hom phiaj ntawm cov ntaub ntawv: Tswj SPAM, kev tswj xyuas tawm tswv yim.
  3. Sau raws cai: Koj kev tso cai
  4. Kev sib txuas lus ntawm cov ntaub ntawv: Cov ntaub ntawv yuav tsis raug xa mus rau lwm tus neeg thib peb tsuas yog los ntawm kev txiav txim siab raug cai.
  5. Cov ntaub ntawv khaws cia: Cov Ntaub Ntawv khaws tseg los ntawm Occentus Networks (EU)
  6. Txoj Cai: Txhua lub sijhawm koj tuaj yeem txwv, rov qab thiab tshem tawm koj cov ntaub ntawv.