Poruka "Potrebno je ažurirati softver da biste ga povezali s vašim iOS uređajem"

macOS Catalina

Moguće je da će vam nakon dugotrajnog povezivanja iPhonea, iPada ili iPod Toucha, a da to ne učinite na Macu, prikazati ažuriranje softvera za nastavak normalnog rada. U principu je također moguće da su vaši iPhone, iPad ili iPad Touch trenutno s najnovijom dostupnom verzijom softvera, pa to može izgledati čudno, ali ne brinite. to je uobičajeno za korisnike koji koriste MacOS 10.11 ili noviji.

Ako na iPhoneu, iPadu ili iPod touchu vidite poruku "Potrebno je ažurirati softver da biste se povezali sa svojim iOS uređajem", to je zato što Mac softver nije spreman za prepoznavanje iOS uređaja. Danas je uobičajeno da iPhone ili iPad uopće nije potrebno povezivati ​​s Macom, ali oni koji to žele mogu dobiti ovu poruku o ažuriranju.

Ažuriranje MacOS-a

Jednom kada se oprema instalira i ažurira, ova se poruka više neće pojavljivati ​​na našem Macu kada spojimo iOS uređaje. U svakom slučaju, važno je izvršiti ažuriranje kako biste nastavili normalno raditi na ovoj opremi. To se obično događa kada iPhone, iPad ili iPod touch imaju noviju verziju iOS-a od one koju podržava Mac. To se ne događa svim korisnicima ali to se sigurno događa svima onima koji imaju Mac koji ne podržava najnovije verzije softvera objavljene nakon macOS Catalina.

Nakon ažuriranja poruka se više ne pojavljuje u sljedećim prilikama iPhone, iPad ili iPod touch povezujemo s Macom.


Sadržaj članka pridržava se naših načela urednička etika. Da biste prijavili pogrešku, kliknite ovdje.

Budite prvi koji će komentirati

Ostavite svoj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljen. Obavezna polja su označena s *

*

*

  1. Za podatke odgovoran: Miguel Ángel Gatón
  2. Svrha podataka: Kontrola neželjene pošte, upravljanje komentarima.
  3. Legitimacija: Vaš pristanak
  4. Komunikacija podataka: Podaci se neće dostavljati trećim stranama, osim po zakonskoj obvezi.
  5. Pohrana podataka: Baza podataka koju hostira Occentus Networks (EU)
  6. Prava: U bilo kojem trenutku možete ograničiti, oporaviti i izbrisati svoje podatke.