Aktiválja az Egy alkalmazás módot Mac számítógépén

Terminal-single-mode-applications-yosemite-0

Az OS X bevezetésének bemutatása során Steve Jobs egy új funkcióról beszélt, amely ma is érvényben van, és amely lehetővé teszi az egyetlen alkalmazás módját a Mac-en (Egyetlen alkalmazás mód). Alapvetően az összes többi ablak automatikus elrejtéséről szól, amikor egy adott alkalmazást használ. Ez nem egy átfogó mód, amelyet mindenki kihasználhat, de ha tisztább, figyelemelterelés nélküli felhasználói felületre vágyik, akkor fontolóra veheti az egyszerű alkalmazás mód egyszerűségét és egyértelműségét.

Ennek az üzemmódnak az aktiválása nagyon egyszerű, és csak egy percet igényel nyitó terminál az Alkalmazások> Segédprogramok menüben, és írja be a következő parancsot.

alapértelmezett értékek: com.apple.dock single-app -bool true

A következő dolog a Dock újraindítása lesz az ülés zárása és nyissa meg újra, vagy írja be helyette a következő parancsot:

killall dokk

Terminal-single-mode-applications-yosemite-1

Miután elkészült, aktiválódik egyetlen alkalmazás mód és használata nem lehet egyszerűbb. Valahányszor rákattint egy alkalmazásra a Dockban, az futni kezd, és a szokásos módon "pattogni" kezd, azonban minden egyes alkalommal, amikor ez megtörténik, az összes többi alkalmazásablak automatikusan elrejtődik, hogy az alkalmazásra összpontosítson.

Alapvetően olyan lenne aktiválja a teljes képernyős módot Kivéve, hogy továbbra is látni fogjuk a Dockot, az asztalt és a menüsort.

Ennek a módnak a kikapcsolásához és térjen vissza a rendszer alapértelmezett értékére, csak változtassa meg a "True" változót "False" -re a terminál parancsban:

alapértelmezések: com.apple.dock single-app -bool false

Ezután indítsa újra a dokkot:

killall Dock


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.