Az összes Safari fül bezárása, kivéve azt, amelyikkel dolgozunk

billentyűzet-imac

Ezen a ponton már ismerheti ezt az egyszerű, de hatékony tippet az összes Safari fül bezárásához, kivéve azt, amelyikkel dolgozunk, de mindenesetre ma meg fogjuk tudni, hogyan lehet ezt egyszerűen és gyorsan megtenni. Ez egy kis trükk, amely jól jöhet, ha jó néhány lapot használunk a Safari böngészőben, és bármilyen okból be kell zárnunk az összes fület, kivéve azt, amelyen dolgozunk. Nyilvánvaló, hogy ez az egyszerű és egyszerű lépés az összes fül bezárása, az egyik kivételével, csak működik amikor egy ablakban több fül van nyitva.

Ebben az esetben nincs gyorsbillentyű ehhez a funkcióhoz, de ha szeretnénk, egyszerűen létrehozhatunk egyet. Mindenesetre ahhoz, hogy megtaláljuk ezt a Safari funkciót, meg kell tennünk kattintson a File elemre a menüsorban, és ha egyszer megnyitjuk, meg kell nyomja meg az alt billentyűt. Most meglátjuk, hogy az opció A Bezárás fül bezárul minden más fülre.

MacBook-billentyűzet-borító-részlet-1

Ilyen módon, ha a Safari számos fülével dolgozunk, és készek vagyunk kilépni a számítógépről, és nem akarjuk bezárni az aktív fület, de ha a többi nyitottat meg tudjuk csinálni. Azt mondhatom, hogy személy szerint szinte mindig a cmd + W billentyűkombinációt használom a böngészőben megnyitott lapok bezárásához, de néha nagyon jó, hogy az összes lapot bezárhatom, kivéve azt, amelyen dolgozom a munkám megkönnyítése érdekében. Nyilvánvaló, hogy ha egyike vagyunk azoknak, akik mindent bezárnak egyszerre, használhatjuk a cmd + Q billentyűkombinációt, de ebben az esetben nem arról van szó, hogy mindent bezárunk, ha nem a többi fül, kivéve azt, amelyik aktív.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

2 hozzászólás, hagyd a tiedet

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

  1.   MikelillOi dijo

    Alt + Cmd + W Ez a billentyűparancs

  2.   Fernando Ledezma dijo

    Miért fagynak le a FaceBook ablakaim, amikor újra váltok?