Hogyan törölheti a Safari előzményeinek egy részét a Mac-en

A böngészők története az egyik legjobb eszköz, amelyet képesek rendelkezésünkre bocsátani ellenőrizze, melyek az utoljára megnyitott weboldalak de hogy nem emlékszünk a kedvencek tárolására. Bár más emberek számára a történelem inkább elítélés, mint áldás, mivel nyomot hagy a meglátogatott weboldalakról.

A Safari a piac többi böngészőjéhez hasonlóan nem csak az összes böngészési előzmény törlését teszi lehetővé annak érdekében, hogy az azonosítóhoz társított számítógépeken ne maradjon nyom, ha szinkronizáltuk a Safari adatait, de lehetővé teszi számunkra, hogy szelektíven töröljünk bizonyos weboldalakat, amelyeket nem akarunk rögzíteni a számítógépünkön.

Ha az előzmények törlésére nem megoldás, akkor elmagyarázzuk, hogyan tehetjük törölje a történelemben tárolt bizonyos rekordokat anélkül, hogy a teljes törléshez kellene folyamodnia. Ez a folyamat nagyon egyszerű, és alig igényel kiterjedt ismereteket, így ha korlátozott a tudásod, akkor nem lesz semmi probléma ezzel.

Törölje a Safari előzményeinek egy részét

  • Először el kell érnünk a Safari előzményeit az Előzmények menüsoron keresztül, és az Összes előzmény megjelenítése lehetőséget választva, vagy a billentyűk megnyomásával Command + Y.
  • Ezután megyünk az előzmények között tárolt weboldalra, amelyet törölni akarunk, és kattintson rá a az egér jobb gombjával.
  • A megjelenő lehetőségek közül kiválasztjuk eltávolít.

Ez a folyamat soha nem kér megerősítést tőlünk, és visszafordíthatatlan, ezért nagyon tisztán kell lennünk abban, hogy melyik weboldalt szeretnénk megszüntetni, mivel a későbbiekben nem lesz többé lehetősége annak helyreállítására, miután megszűnt.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.