Javítsa a fotók kezelését a Fotók alkalmazásban, osztott nézettel

osztott nézet-1

Amikor mindannyian vagy majdnem mindannyian a nyári szünetből érkezünk, rengeteg fotót látunk és törölhetünk a Mac alkalmazásban, a Fotók alkalmazásban, és ez a feladat nagyon nehézzé válhat, ha sok rögzítést készítettünk, vagy ha több fiókot szinkronizáltunk ugyanabban az Apple ID-ben. Sok esetben az iPhone készülékeket egyetlen Apple-fiókkal szinkronizálják, és ez nagyobb értéket jelent a lehetőség a következő képek kis ablakban történő megtekintésére a Mac alkalmazásban: Fotók.

Fotók rendezésének, megtekintésének vagy törlésének elvégzése az új Apple Photos alkalmazásban kissé bonyolultnak tűnhet, ha még nem aktiváltuk az osztott nézet opciót de ha aktiváljuk, megkönnyíti a többi fénykép megtekintését az ablak oldalán, és minden bizonnyal megkönnyíti számunkra a velük kapcsolatos feladatok elvégzését.

osztott nézet

A funkció aktiválásához két nagyon egyszerű lépést kell végrehajtanunk. Az első az, hogy ha a Fotók alkalmazás megnyílik, rákattintunk bármelyik képünkre, és miután megnyílt, az opció megjelenik a bal felső sarokban az osztott nézet ikonnal. Ha megnyomjuk, az összes kép megjelenik az ablak bal oldalán, és egyszerűbben és gyorsabban választhatjuk ki a kívánt képet. Ez az opció le van tiltva Amikor megnyitjuk a Fotók alkalmazást, és biztos vagyok benne, hogy sokan már ismerték ennek az ikonnak a funkcióját, de azok számára, akik nem vették észre, ez biztosan nagyon hasznos lesz. 


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.