Az Apple Maps előzményeinek törlése

Alkalmazás Apple Maps automatikusan létrehozza az összes keresett hely történetét. Ennek célja, hogy sokkal könnyebb és mindenekelőtt gyorsabb legyen megkeresni azokat a helyeket, ahol már jártunk, és hogy gyorsan tájékozódni tudjunk az aktuális tartózkodási helyünkről. Ha azonban nyaralni megy, vagy nemrég költöztette át a címét, akkor valószínűleg nincs ok olyan régi előzmények megőrzésére, amelyeket már nem használ a helyéről, ezért a legjobb lenne törölni a térképek ami, mint látni fogja, nagyon egyszerű.

Viszlát a Maps látogatásaitól

Először nyissa meg az alkalmazást Apple Maps majd kattintson a keresősávra, válassza a "Kedvencek" lehetőséget, majd alul válassza a "Legutóbbi" lehetőséget.

kép

Most nyomja meg a "Törlés" gombot az iPhone képernyőjének bal felső sarkában.

kép

Most pedig egyszerűen erősítse meg a képernyőn megjelenő felugró menükben a "Legutóbbi törlése" megnyomásával.

kép

Ily módon a felkeresett helyek feljegyzése vagy története térképek teljesen eltűnik. Sajnos nem tudja külön-külön törölni a helyeket, azonban ha meg szeretné őrizni a legutóbbi helyeket, akkor csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a térképek az előzmények törlése előtt.

Ne felejtse el, hogy az Oktatóanyagok szakaszban rengeteg tipp és trükk áll rendelkezésére az összes Apple készülékéhez, felszereléséhez és szolgáltatásához.

Egyébként hallgatta már az Apple Talkings, az Applelled podcast epizódját? Most pedig ösztönözzön arra, hogy hallgassa meg az El Peor Podcastot is, az Applelizados Ayoze Sánchez és Jose Alfocea szerkesztői által készített új programot.

FORRÁS | iPhone Life


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.