Az opciók testreszabása a Rendszerbeállításokban

Van egy olyan lehetőség, amelyet nem minden felhasználó ismer, és amely lehetővé teszi számunkra, hogy tetszés szerint szervezzünk egy szervezetet a Mac rendszerünk rendszerbeállításaiban. Nyilvánvalóan sokan ismeritek már azt a módot, ahogyan mozoghatunk, sorrendben betűrendben vagy akár elrejti a lehetőségeket, ha soha nem használjuk őket, de ma megmutatjuk mindazoknak az új felhasználóknak, vagy egyszerűen azoknak, akik nem ismerték ezt a lehetőséget. 

Az első dolog, amit meg kell tennünk, a számítógépünkön, vagy a  menü segítségével, vagy közvetlenül a Lauchpadról. Miután kinyitottuk az ablakot, a felső opciók menübe lépünk, és rákattintunk az opcióra kijelző. Ebben megtaláljuk a lehetőséget Megszemélyesít, kattintson, és egy pipa jelenik meg közvetlenül az elérhető eszközök mellett. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy elrejtsük ezeket a lehetőségeket, amelyeket nem használunk a Mac gépünkön és miután kijelöltük a nem kívánt elemeket (eltávolítva a pipát), kattintson az OK gombra, és kész.

Most a nem ellenőrzött alkalmazások nem jelennek meg közvetlenül az ablakban, amikor megnyitjuk. Ha azt szeretnénk, hogy újra láthatóak legyenek, akkor egyszerűen muszáj ugyanezeket a lépéseket hajtsa végre, de fordítva, megnyitjuk a Rendszerbeállítások> Megjelenítés> Testreszabás lehetőséget, és újra megjelöljük őket.

A rendelkezésre álló másik lehetőség az eszközök közvetlen szervezése Kategóriák szerint, így jönnek alapértelmezés szerint vagy Betűrendben. Mindenesetre arról szól, hogy hozzáadjuk az érintésünket ehhez a beállításokhoz, hogy annyit használunk a Mac-en végzett feladatok elvégzésére.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.