Az Apple Music és az iTunes Connect letiltása

itunes-music-connect-1

Változások hozzáadva az iTunes alkalmazásban A legutóbbi frissítésben kiemelték őket, és számos fejlesztést adtak hozzá az Apple szoftveréhez, de a frissítés óta nem minden jó hír, amint az a felhasználók által bejelentett utolsó hibán is látszik, és ez befolyásolja az Apple Music zene lejátszását, amelynek időtartama az kevesebb, mint 60 másodperc.

De ha eltekintünk ezektől a problémáktól, amelyek hatással lehetnek ránk vagy nem, ha nem igazán Apple Music-felhasználók vagyunk, akkor nem szükséges, hogy aktív legyen az iTunes-fiókunkban, például a Connect lehetőség. Tehát, ha Ön azon felhasználók közé tartozik, akiknek nincs előfizetésük megmutatjuk az iTunes deaktiválásának lépéseit és hogy ez nem jelenik meg a felső sáv menüjében.

Az első és nyilvánvalóan szükséges dolog elindításához meg kell nyitni az iTunes-t akár a Mac-en, akár a PC-n. Miután kinyitottuk, könnyen kivitelezhető, és az első lépés a menü elérése ITunes beállítások és nyissa meg a Korlátozások lapot. Most már csak az Apple Music and Connect opció kiválasztása a deaktiváláshoz és az OK gombra kattintás.

itunes-music-connect-2

Miután mindkét jelölőnégyzet be lett jelölve a Korlátozások beállításai között, ezt a kettőt már nem látjuk kevésbé az iTunes felső sávjában. Ha valamilyen okból újra aktiválni szeretné őket, akkor csak muszáj szüntesse meg a két négyzet bejelölését, és ennyi.

itunes-music-connect-3

Sok felhasználó továbbra is az Apple Music előnyei ellenére folytatja egyéb zenei streaming szolgáltatásokat az eszközein, így az Apple Music és Connect hivatkozásainak e két iTunes-opció eltávolítása sem fogja őket befolyásolni.


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Hozzászólás, hagyd a tiedet

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező mezők vannak jelölve *

*

*

  1. Az adatokért felelős: Miguel Ángel Gatón
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.

  1.   Globetrotter65 dijo

    Köszönöm a borravalót.