ITunes- ի առանձնահատկությունները Mac- ում; մի հուսահատվեք

Այս հոդվածի վերնագիրը կարդալիս կարող եք ինքներդ ձեզ հարցնել ... Այս պահի դրությամբ, ունեք հարցեր, թե ինչպես միացնել iOS սարքը iTunes- ին Mac- ով կամ PC- ով: Դե, փաստն այն է, որ անցած հանգստյան օրերին ընկերը iPhone- ով գնելուց երկու տարի անց գնել է iMac: Մեզանից շատերի նման դուք նույնպես եկել եք Apple աշխարհ iPhone- ի, ապա iPad Pro- ի և այժմ iMac- ի միջոցով: 

Նա միշտ թարմացրել էր iPhone- ն ու iPad- ը OTA- ի միջոցով `առանց համակարգչի անհրաժեշտության, և դրանք գնելիս` դրանց մեկնարկը կատարվում էր նաև առանց համակարգչի: Փաստն այն է, որ երբ նա միացրեց Mac- ը և կատարեց նախնական կազմաձևումը, նա պատրաստվեց միացնել իր iPhone- ը iTunes- ին, որպեսզի կարողանա համաժամացնել երաժշտությունը, և որն էր նրա զարմանքը, որ iTunes- ը Նա էկրանին ցույց տվեց մի հաղորդագրություն, որը թողեց իրեն խոսելու ինքն իր հետ:

Երբ ձեր iPhone- ն առաջին անգամ միացրեցիք iTunes, նա ինքը գործարկեց էկրան, որում նրան տրվեց երկու տարբերակ: Առաջինը iPhone- ը կարգավորել որպես նոր iPhone, իսկ երկրորդը ՝ iPhone- ը վերականգնել գոյություն ունեցող կրկնօրինակով: Այս էկրանից առաջ նրա անմիջական արձագանքը iPhone- ի անջատումն էր iTunes- ից `վախենալով ջնջել դրա վրա պարունակվող տվյալները:

Հետո նա կապվեց ինձ հետ և բացատրեց, թե ինչ է տեղի ունեցել: Նրա համար նորմալ է մտածել այն, ինչ մտածել է, և այն է, որ գործող այս ռեժիմը բոլորովին պարզ չէ: Ես ուզում եմ կիսվել ձեզ հետ, եթե դուք նույնպես համոզված չեք, որ երբ iTunes- ը ասում է, որ iPhone- ը կազմաձևելու է որպես նոր iPhone, դա նշանակում է, որ այն կազմաձևելու է որպես նոր iPhone, որը միանում է այդ iTunes- ին, Ինչպես արդեն գիտեք, այն կարող է համաժամացվել միայն iTunes գրադարանի հետ:

Երբ, ընդհակառակը, մենք կտտացնում ենք այն վերականգնել կրկնօրինակումից, համակարգը ջնջում է iPhone- ը, ապա վերականգնում է այն պատճենը, որը մենք ասում ենք իրեն: Հետեւաբար, մենք պետք է հասկանանք, որ այն, ինչ մեզ ասում է iTunes- ը, հասկանալի լեզվով, ուզում եք թողնել iPhone- ն այնպես, ինչպես կա և միանալ iTunes- ին, թե՞ ուզում եք ջնջել այն և սկսել նորից:

Երբ առաջին անգամ iPhone- ն կամ iPad- ը միացնում եք iTunes- ին, եթե կտտացնում եք «Կարգավորեք որպես նոր iPhone» - ի վրա, այն չի ջնջում դրա վրա պարունակվող տվյալները:

Մյուս կողմից, iOS սարքը iTunes- ին միացնելուց հետո WiFi- ի միջոցով կարող եք համաժամացնել դրա հետ: Դա անելու համար դուք պետք է միացնեք սարքը, մուտքագրեք այն iTunes- ի միջոցով և հիմնական էկրանին, իջեք այն վայրը, որտեղ կարող եք ակտիվացնել համաժամացումը WiFi- ի միջոցով: Ես պատրաստվում եմ մի շարք հոդվածներ անել ՝ կապված iTunes- ի գործարկման հետ բոլոր նրանց համար, ովքեր դեռ կասկածում են դրանում և բացատրել նորությունները, որոնք ներառված են վերջին վարկածներում: 


Հոդվածի բովանդակությունը հավատարիմ է մեր սկզբունքներին խմբագրական էթիկա, Սխալի մասին հաղորդելու համար կտտացրեք այստեղ.

Եղիր առաջին մեկնաբանողը

Թողեք ձեր մեկնաբանությունը

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու: Պահանջվող դաշտերը նշված են *

*

*

  1. Տվյալների համար պատասխանատու ՝ Միգել Անխել Գատոն
  2. Տվյալների նպատակը. Վերահսկել SPAM, մեկնաբանությունների կառավարում:
  3. Օրինականություն. Ձեր համաձայնությունը
  4. Տվյալների հաղորդագրություն. Տվյալները չեն փոխանցվի երրորդ անձանց, բացառությամբ իրավական պարտավորության:
  5. Տվյալների պահպանում. Տվյալների շտեմարան, որը հյուրընկալվում է Occentus Networks (EU) - ում
  6. Իրավունքներ. Timeանկացած պահի կարող եք սահմանափակել, վերականգնել և ջնջել ձեր տեղեկատվությունը: