Ootնջեք Windows միջնորմը Mac- ի վրա BootCamp կախարդի միջոցով

Deleteնջել-Bootcamp-Mac-0

BootCamp օգտակարությունը Mac- ի վրա, ինչպես արդեն գիտենք, OS X- ի առաջադեմ առանձնահատկությունն է, որը մեզ թույլ է տալիս տեղադրել Windows միջնորմ և այս եղանակով գործարկել համակարգը, երբ մենք սկսում ենք մեր Mac- ը պահելով ALT ստեղնըԱյնուամենայնիվ, մեզ միշտ չէ, որ պետք է Windows- ը «կայանված» լինի մեր համակարգչի վրա, բայց այն տարածությունը, որը նա կարող է զբաղեցնել սկավառակի վրա, մեզ կարող է անհրաժեշտ լինել այլ խնդիրների համար, ուստի պետք է այն վերացնենք:

Կան օգտվողներ, ովքեր այս քայլն իրականացնելու համար պահուստավորում են օգտագործում նախքան տեղադրումը ժամանակի մեքենայի հետ և այս եղանակով վերականգնել Mac- ը նախկին վիճակում, բայց այս քայլն ավելորդ է, քանի որ կախարդը մենք կկարողանանք դա անել առանց OS X- ին դիպչելու դիմելու: Դա չի նշանակում, որ մենք միշտ ունենք պատճեն քանի որ դժվար թե թվում է, որ ինչ-որ բան կարող է սխալ լինել, և այդ պատճենը ձեզ այդ ժամանակ պետք է:

Windows- ը հեռացնելու այս քայլը ոչ միայն հեռացնել համակարգը բայց բոլոր տեղեկությունները, որոնք վերաբերում են ծրագրերին կամ դրանում պարունակվող տարբեր ֆայլերին, այնպես որ դրանք նույնպես կան բարձր խորհուրդ է տրվում պահեք այս տեղեկատվությունը նախքան Windows- ի ցանկացած հետքի ամբողջովին հեռացմանը անցնելը:

Ամեն ինչ ստուգելուց հետո գործընթացը շատ պարզ է և հասնում է ընդամենը մի քանի քայլով.

  1. Բացեք BootCamp կախարդը. Դա անելու համար մենք կգնանք Applicրագրեր> Կոմունալ ծառայություններ> Bootcamp օգնական կամ անմիջապես Spotlight- ից մենք կգրենք «Bootcamp օգնական»: Հաջորդը մենք նշելու ենք այն տարբերակը, որը մեզ ցույց է տալիս վերացնել Windows 7-ը կամ Windows- ի ավելի ուշ տարբերակը: Bootcamp-delete-partition-1
  2. Վերականգնել սկավառակը. Երբ մենք ունենք նշված բաժանման ջնջման հնարավորություն, մնում է միայն ստուգել, ​​որ OS X- ը մեզ ցույց է տալիս ճիշտ տեղեկատվություն այն մասին, թե ինչպես են լինելու սկավառակի բաժանմունքները Windows- ի վերացումից հետո: Կա միայն կտտացրեք Վերականգնել գործընթացը սկսելու համար: Bootcamp-delete-partition-2

Հիմնականում սա այն է, որ ջնջում է Windows միջնորմը և համակարգը վերաբաժանում է: Այդ ճանապարհով գնալու հիմնական տարբերությունն այն է, որ Boot Camp օգնականի միջով անցնելը նույնպես Boot Camp կոմունալ ծառայությունները հանվում են Դրանք օգնում են կրկնակի բեռնման համար այն բանի համար, ինչը համարվում է ավելի մաքուր հեռացման գործընթաց:

Եթե ​​«Հեռացնել Windows 7-ը կամ ավելի ուշ» -ը մոխրագույն է, իսկ վանդակը հնարավոր չէ ընտրել, հավանաբար ինչ-որ բան է պատահել բաժանման աղյուսակի հետ կամ դրանք չեն տեղադրվել Boot Camp- ի վերջին վարորդները , Եթե ​​դա այդպես է, ապա մենք կարող ենք ջնջել ավելորդ միջնորմը, որը մնացել է >րագրեր> Կոմունալ ծառայություններ> Սկավառակի կոմունալից:


Հոդվածի բովանդակությունը հավատարիմ է մեր սկզբունքներին խմբագրական էթիկա, Սխալի մասին հաղորդելու համար կտտացրեք այստեղ.

3 մեկնաբանություն, թող ձերը

Թողեք ձեր մեկնաբանությունը

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու: Պահանջվող դաշտերը նշված են *

*

*

  1. Տվյալների համար պատասխանատու ՝ Միգել Անխել Գատոն
  2. Տվյալների նպատակը. Վերահսկել SPAM, մեկնաբանությունների կառավարում:
  3. Օրինականություն. Ձեր համաձայնությունը
  4. Տվյալների հաղորդագրություն. Տվյալները չեն փոխանցվի երրորդ անձանց, բացառությամբ իրավական պարտավորության:
  5. Տվյալների պահպանում. Տվյալների շտեմարան, որը հյուրընկալվում է Occentus Networks (EU) - ում
  6. Իրավունքներ. Timeանկացած պահի կարող եք սահմանափակել, վերականգնել և ջնջել ձեր տեղեկատվությունը:

  1.   Alexander ասաց

    Hi Miguel,
    Ես մի հարց ունեմ, երբ տարածքը բաժանելով և Windows- ի և OSX- ի մեջ առանձնացված երկու բաժանմունքները միացնելիս և դրանք մեկի վերածելիս ... արդյո՞ք սա որևէ կերպ ազդում է ֆայլերի և տվյալների վրա, որոնք արդեն OSX բաժանման մեջ էին: Այսինքն ՝ կարո՞ղ եմ ջնջել bootcamp- ը ՝ առանց իմ MAC մասից ֆայլեր կորցնելու:

    Շնորհակալություն

  2.   Գուստավո ասաց

    Բարև ընկեր, ես խնդիր ունեմ, փորձեցի տեղադրել Windows 7-ը առանց հաջողության, և երբ հայտերը հայտնվեցին, ես ձևաչափեցի boot Camp- ը, նա ինձ սխալ ուղարկեց, և ես նրան ջնջեցի միջնորմը, այնուհետև ստեղծեցի Windows- ի տեղադրումից, ես դուրս եկա և վերականգնված է acine time- ով, բայց boot cam- ն այլևս չի կարող բեռնախցիկից մեկ բաժին կազմել, ասում է, որ cam- ն ինձ ուղարկում է, որ վերականգնելիս սխալ է տեղի ունեցել, և սկավառակի կոմունալ ծառայություններում ես տեսնում եմ այդ միջնորմը, ներքին սկավառակի վրա միայն Mac- ն է բայց ավելի քիչ ԳԲ-ով Ինչպե՞ս կարող եմ վերականգնել այդ ԳԲ-ն, որն ունեմ OS X 10.11.3: նավապետը շատ շնորհակալություն է հայտնում

  3.   Պաբլո Հենաո ասաց

    Hello!
    Ես ավարտել եմ այն ​​բաժինը ապատեղադրելու գործընթացը, որն ունեի Windows- ում, բայց ունեմ երկու խնդիր.
    1. Այն ինձ ասում է, որ սկավառակի ընդհանուր հզորությունը 800 ԳԲ է, և վերականգնումից հետո այն պետք է լինի 1 ՏԲ:
    2. MacBook- ը սկսելիս ես պետք է ALT պահեմ սկավառակների մեջ մտնելու համար, այնուհետև Mac- ը ...
    Ինչպե՞ս կարող եմ լուծել այս երկու խնդիրները:

    Շատ շնորհակալություն