10 fitur anyar Apple TV generasi kaping 4

apple-tv-siri-2

Sesuk pengiriman pertama bakal diwiwiti pangguna sing wis nggawe Apple TV generasi kaping papat anyar, nanging uga bakal kasedhiya sesuk (30 Oktober 2015) ing Toko Apple fisik ing saindenging jagad. Sawise luwih saka telung taun tanpa nampa update, kajaba saluran sing terus ditambahake Apple liwat pembaruan, Apple ngenalake generasi kaping papat ing intine pungkasan sing dianakake ing wiwitan September.

Sampeyan ora prelu duwe iPhone utawa iPad kanggo nikmati model anyar, nanging mesthi bisa mbantu, mula Kita uga bisa nggunakake minangka pengontrol kanggo nikmati game kasebut. Piranti lunak lan piranti lunak paling apik ngidini Apple nggawe piranti sing luwih migunani tinimbang sadurunge. Ing kene, sampeyan nuduhake 10 fungsi anyar sing bisa ditindakake karo Apple TV generasi kaping papat sing anyar.

Fitur anyar kanggo Apple TV generasi kaping 4

Kontrol puter maneh liwat Siri

Thanks kanggo integrasi Siri ing Apple TV anyar, kita bisa njaluk Siri goleki kita episode seri khusus ing ngendi aktor tartamtu katon. Fungsi sing cocog kanggo nonton maneh episode saka seri favorit nalika aktor misuwur ditampilake. Saiki, Netflix lan Hulu kompatibel karo jinis telusuran iki.

Ndhaptar aplikasi liwat App Store

aplikasi-game-kompatibel-karo-apple-tv-tvos

Pungkasane, dheweke wis teka ing toko aplikasi dhewe kanggo App Store. Ing model sadurunge, Apple sing nganyari piranti kanthi otomatis nambahake luwih akeh saluran, nanging kanthi generasi kaping papat iki, kita bisa nginstal aplikasi utawa game sing kita karepake. Saiki, sawetara sing wis kasedhiya yaiku: Netflix, Showtime, Hulu, ABC, CNN, YouTube, Disney Channel, Plex, VLC Player lan Airbnb.

Kowe ngomong apa?

Sepira kerepe pass motor seneng utawa bis sing jarene cedhak omah kita nalika nonton film? Nalika semana kita ujar, Apa sing diandharake? Thanks kanggo Siri, yen sampeyan ngrungokake prentah iki, puter maneh puter maneh 15 detik lan nambah subtitle sajrone wektu kasebut, supaya kita ora kelangan detail lan bisa ngerti apa sing diandharake para protagonis.

Telusuri miturut jinis konten

Saliyane browsing ing menu sing beda-beda sing nggoleki jinis film utawa seri sing pengin digawe, kita bisa takon karo Siri, sing bakal nawakake miturut akun sing wis diaktifake saka Netflix, Hulu ... opsi sing paling cedhak karo kriteria telusuran.

Remote anyar

Fitur-Apple-TV-Fitur-7-720x409

Kanthi Apple TV Remote anyar, kita bisa navigasi liwat menu sing beda-beda amarga touchpad sing nggabungake remot Apple TV sing dirancang maneh tanpa kudu pencet tombol kaya versi sadurunge. Remote iki disambungake menyang Apple TV liwat Bluetooth dadi ora prelu ngarahake piranti supaya bisa digunakake.

Game dhewe

tv apel anyar

Tekane App Store kanggo Apple TV generasi kaping papat bakal ngidini kita seneng game favorit ing layar amba saka omah kita tanpa kudu nindakake AirPlay. Kita kudu eling yen pangembang bakal mboko sithik adaptasi karo antarmuka lan syarat anyar tvOS, sistem operasi sing ngatur Apple TV anyar.

Foto lan video ing Apple TV

Pancen ora anyar nanging minangka salah sawijining alasan paling apik kanggo tuku Apple TV, amarga kita bisa cepet ndeleng foto lan video sing dijupuk nganggo iPhone utawa iPad. Nanging amarga iCloud Photo Library ngakses foto sing wis disimpen ing iCloud Iku luwih gampang tinimbang nindakake langsung saka iPhone iPad utawa kita.

Screensaver

Fitur-Apple-TV-Fitur-5-720x405

Apple TV anyar dilengkapi pelindung layar kanggo mbantu ndandani tv kita ing kothak nalika kita main musik. Nduwe foto lanskap udara saka saindenging jagad, nanging kita uga bisa nambah latar mburi langsung saka App Store.

Sambungan nirkabel

Thanks kanggo Bluetooth sing bisa masangake headphone nirkabel karo piranti sampeyan kanggo nikmati konten sing dimainake kanthi nirkabel lan ora perlu nganggu sapa wae, luwih-luwih yen kita nindakake ing wayah esuk. Kita bisa nggunakake sambungan liwat jack, amarga wis ana sambungan jinis iki, nanging kita kudu wis duwe headset ditambah karo kabel ekstensi kanthi resiko manawa sapa wae sing pass bakal njupuk.

Ruang panyimpenan sing ditambahi

apple-tv-4-2

Sanajan kayane aneh, Apple ngindhari nawakake piranti 16 GB wektu iki kaya kedadeyan ing iPhone anyar. Opsi dhasar lan paling murah ing piranti iki nyedhiyakake panyimpenan 32 GB, kanthi rega 179 euro, yen yen butuh papan luwih akeh, kita bisa nggunakake versi 64 Gb kanthi mbayar 229 euro.

Ing aku saka Mac, kita duwe Apple TV generasi kaping cadhangan, dadi yen wis ana ing tangan kita, kita bakal menehi review lengkap babagan piranti, kanthi kabeh fungsi anyar uga konfigurasi gamepad anyar kanggo ngrasakake game favorit, sanajan saiki, pancen ana sawetara game sing paling apik, kanggo ngrasakake piranti ing layar amba.

Yen sampeyan wis mutusake lan apa sampeyan pengin entuk piranti anyar iki?, sampeyan bisa mbukak Apple Store utawa liwat link ing ngisor iki menyang Apple Store kanthi online, ing sawetara dina sampeyan bakal nampa piranti kanthi mulus ing omah. Elinga yen kita duwe model 32 GB kanggo 179 lan model 64 GB kanthi rega 229 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.