10 trik kanggo njupuk kauntungan saka Apple Watch: Digital Crown lan Tombol Sisih

Yen sampeyan wis duwe Apple Watch Aku ora ngandel yen sampeyan ngandhani yen sampeyan ora seneng banget. Apik banget, apik ing njaba lan efisien ing njero, lan aku ora pengin mikir kepiye rasane nalika mudhun ing musim gugur watchOS 2. Nanging kanggo entuk keuntungan saka apel, kudu ngerti cara nggunakake, lan sampeyan wis ngerti manawa Apple ora nggawe manual instruksi. Ing Apple Watch mung duwe rong tombol fisik, ing Mahkota Digital sing duwe rong cara panggunaan, pencet banjur geser, lan Tombol sisih ing bentuk kapsul. Dina iki, kita bakal weruh apa sing bisa ditindakake karo kalorone lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana pilihan ing jagad sadurunge sampeyan.

10 fungsi penting ing Apple Watch

Sampeyan bisa nggunakake Mahkota Digital kanggo nggulung dhaptar lan nggedhekake foto lan peta, uga digunakake kanggo ngontrol slider kaya volume lan ukuran font. Ing tombol sisih menehi akses langsung menyang kontak favorit ing Apple Watch lan saka kana sampeyan bisa kanthi cepet nelpon, ngirim gambar, ngirim deg-degan lan, mesthine ngirim pesen.

Nanging Digital Crown lan Tombol Sisih iki duwe panggunaan tambahan sing ora bisa dilalekake yen sampeyan pengin ngoptimalake Apple Watch Dadi, iki dhaptar 10 perkara penting sing bisa sampeyan lakoni kanthi kontrol eksternal jam tangan:

Aktifake Siri

Tahan Mahkota Digital lan Siri bakal tumindak. Sampeyan bakal ngerti amarga katon ing layar sing takon sampeyan "Kepiye carane aku bisa nulungi sampeyan?" lan amarga sampeyan bakal weruh tutul ing bangkekan sampeyan.

Siri-ing-Apple-Watch

Apple Pay

Yen kita ing Amerika Serikat utawa Inggris Raya, utawa yen sampeyan maca saka kana, yen sampeyan cedhak terminal sing kompatibel, sampeyan ora kudu mbukak aplikasi Apple Pay ing Apple Watch kanggo ngaktifake. Cukup pencet tombol sisih kaping pindho kanggo nampilake informasi kertu sampeyan, banjur pindhah nonton luwih cedhak terminal kanggo tuku.

Apple-Pay-on-Apple-Watch

Bali menyang layar ngarep

Mahkota Digital kaya tombol ngarep iPhone nanging ing Apple Watch. Ora preduli apa sing ana ing layar, kanthi siji klik sampeyan bisa bali menyang layar ngarep.

Layar Ngarep-ing-Apple-Watch

Bali menyang Watch Face

Sawise bali menyang layar ngarep, yen sampeyan ngeklik Digital Crown maneh, sampeyan bakal bali menyang app tengah, yaiku app jam. Sampeyan uga bisa nguripake makutha kanggo bali menyang jam tangan.

Watch-Face-ing-Apple-Watch

Bali menyang app pungkasan sing digunakake

Apa sampeyan mriksa tanggalan utawa mriksa email, sampeyan bisa kanthi cepet ngalih menyang aplikasi pungkasan sing digunakake kanthi ngeklik kaping pindho Digital Crown. Sampeyan bisa kanthi cepet ngalih ing antarane rong aplikasi kanthi ngeklik kaping pindho. Uga bisa digunakake kanthi tampilan jam.

Mbukak aplikasi

Nalika sampeyan ana ing layar utama, sampeyan bisa mbukak aplikasi sing ana ing tengah kanthi nggunakake makutha digital munggah.

Gawe layar

Kaya njupuk gambar ing iPhone, pencet tombol Sisih lan Koruna Digital sekaligus kanggo njupuk gambar layar. Yen ora bisa digunakake, penet terus tombol sisih dhisik banjur pencet lan culake Digital Crown. Sampeyan bakal weruh lampu kilat putih ing layar, dheweke bakal krasa tutul ing tangan sampeyan lan sampeyan bakal keprungu swarane yen volume diaktifake.

gambar layar ing apple watch

Aktifake VoiceOver

Kaya ing iPhone, sampeyan bisa nggunakake VoiceOver ing Apple Watch kanggo mbantu sampeyan ngerti apa sing kedadeyan ing layar. Klik kaping telu Crown Digital kanggo ngaktifake VoiceOver. Sampeyan bakal ngrungokake lagu lan Siri bakal ngumumake "VoiceOver." Banjur tutul apa wae ing layar lan bakal diwaca kanggo sampeyan.

Voiceover-ing-Apple-Watch

Nguripake / mateni, ngunci lan ngirit batere

Yen ana alesan apa wae, sampeyan pengin utawa kudu miwiti maneh Apple Watch, sampeyan bisa nindakake kanthi terus tombol sisih nganti pilihan "Pateni piranti", "Ngirit batere" lan "Kunci piranti" katon. Sawise katon, geser garis kanggo nutup Apple Watch mudhun. Kanggo miwiti maneh, penet terus tombol sisih nganti logo Apple katon.

Apple-Watch-Power-Off

Force Quit App

Kadhangkala aplikasi bisa "digantung", kabeh bisa uga ana ing Apple Watch. Sanajan iki jarang kedadeyan, luwih becik sampeyan kudu ngerti apa sing kudu ditindakake nalika kahanan kaya ngono. Pencet terus tombol sisih nalika aplikasi 'digantung' mbukak. Nalika opsi sing wis katon ing titik sadurunge katon, penet terus tombol sisih maneh nganti aplikasi ditutup.

SUMBER | MacRumors


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)