27-inch iMac karo tampilan mini-LED dadi produksi

iMac 27"

Cetha yen saiki IMac 27-inch sing didol Apple wis dina nomer. Iki minangka benteng pungkasan Intel ing katalog Mac sing saiki ditawakake Apple, lan kanthi logis bakal diganti kanthi versi Apple Silicon anyar.

Gosip anyar nuduhake manawa peluncuran iki bakal cepet. Wis dikonfirmasi manawa sawetara panyedhiya komponen saka iMac anyar kasebut wis wiwit nyediakake bagean sing diprodhuksi kanggo perakitan pungkasan. Produksi lagi ditindakake.

DigiTimes lagi wae masang a laporan ing ngendi dheweke nerangake manawa sawetara vendor komponen Apple wis diwiwiti ngirim produk rampung menyang tetanduran Déwan bisa ngumpul anyar 27-inch iMac karo pemroses M1.

Ing laporan iki diterangake manawa kiriman wis diwiwiti kanthi jumlah cilik, komponen sing dibutuhake kanggo ngumpulake IMac 27-inch, kanggo total perakitan sing cocog. Tandha sing jelas bakal dirilis ing wektu sing cendhak.

Paling kamungkinan, ngandika anyar 27-inch iMac bakal dibukak ing spring saka 2022. Miturut gosip sing wis katon, iku bakal Gunung layar karo "panel led mini kab, sing bakal duwe tingkat refresh maksimal 120 Hz.

Kanthi desain sing padha karo iMac 24-inch

Various sumber uga suggest sing bakal katon external banget padha karo iMac 24-inch anyar. Paling kamungkinan, sampeyan uga masang prosesor M1 Pro lan M1 Maks carane uga padha nindakake ing 14 lan 16-inch MacBook Pros.

Senajan wong, Aku pracaya yen prosesor kuwi dirancang kanggo karya karo efficiency dhuwur banget, perlu ing notebook sing powered by baterei, lan ngendi konsumsi kurang penting. Ing iMac iku ora perlu kanggo prosesor dadi "efisien", lan jinis liyane saka M1 bisa dirancang ngendi daya Processing menang liwat efficiency. Mulane kita bakal weruh apa Apple surprises kita, utawa nyimpen kanggo mangsa iMac Pro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)