iMac Pro 27-inci bisa diluncurake ing musim semi sabanjure

Modular iMac Pro

El IMac 27-inch iku bebarengan karo Mac Pro mung loro Mac kiwa "urip" ing Apple Store sing Gunung pemroses Intel. Lan kepiye maneh, dina-dinane wis diwilang. Lan sabanjure tiba bakal dadi iMac.

Miturut gosip paling anyar, Apple rencana bakal ngluncurake sing anyar iMac Pro 27 inci, temenan karo prosesor M1 kanggo milih saka, kang bakal pensiun iMac saiki ukuran padha, nanging karo teknologi Intel. Mangkono "meh" bunder Apple Silicon bakal ditutup, ninggalake Mac Pro minangka benteng pungkasan Intel ing Apple.

Anyar laporan de Konsultan Rantai Pasokan Tampilan Iki nerangake karo rambut lan pratandha sing bakal dadi Mac sabanjure sing bakal ditampilake ing pasar. Lan miturut wong-wong mau, bakal dadi iMac Pro 27-inch sing bisa dideleng ing Apple Store ing musim semi sabanjure.

Laporan iki ujar manawa Apple bakal miwiti iMac Pro 27 inci kanthi tampilan miniLED lan teknologi ProMotion sajrone musim semi 2022, bebarengan karo peluncuran (pungkasane) fitur Kontrol Universal macOS Monterey.

Yen, ing pungkasan, ngandika model iMac Pro wis layar miniLED, iku bakal piranti katelu saka perusahaan nggunakake panel jinis iki, sawise anyar. iPad Pro M1 lan anyar MacBook Pro M1 Pro lan M1 Max.

Ing artikel sing padha, referensi uga digawe kanggo produksi kurang samesthine saka kaca tingal AR Apple, lan saka piranti lempitan sabanjuré perusahaan, isih proyèk ijo banget sing ora bakal katon mesthi nganti 2024.

Apa cukup cetha iku ing sawetara sasi kita bakal duwe iMac 27-inch anyar (kita bakal weruh yen Pro utawa ora Pro) karo chip M1 kanggo ngganti saiki. Iku pancene wis dadi lungse dibandhingake kabeh sawetara Macs Silicon Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)