4 app kanggo ngontrol Mac saka iPhone

App Store kebak aplikasi sing migunani banget, produktif lan fungsional, lan iPhone nyedhiyakake atusan kemungkinan. Gabungan saka loro, apps lan piranti, nggawe alat sing migunani banget, lan ora mung kanggo ngirim whatsapp utawa nonton video ing YouTube. Saka iPhone, uga saka iPad utawa iPod, kita malah bisa ngontrol Mac (utawa PC) saka kadohan, atusan ewonan kilometer. Dina iki kita nggawa sampeyan papat app khusus banget kanggo nindakake tugas iki.

Aplikasi kanggo ngontrol Mac sampeyan

Sawetara iki apps ngidini sampeyan ndeleng kabeh desktop, supaya sampeyan bisa ngontrol a Mac kebak; Nanging, liyane luwih spesifik, nanging bisa uga migunani miturut kabutuhan sampeyan. Contone, bayangake manawa kanca sing dununge ing negara liya pengin nindakake apa-apa ing Mac lan, sanajan sampeyan nerangake, dheweke ora ngerti, amarga kanthi salah sawijining apps sampeyan bisa nuduhake langsung.

TeamViewer

TeamViewer  Iki minangka aplikasi sing paling populer, lan sampeyan wis nate krungu luwih saka sepisan. Sambungan internet wis cukup kanggo nyambung iPhone lan Mac lan bisa ngontrol sing terakhir saka telpon. Kajaba iku, alat gratis kanggo pangguna pribadi sing bisa digunakake kanthi bener.

TeamViewer Kompatibel karo iPhone, iPad lan iPod Touch sing mlaku ing iOS 7 utawa luwih dhuwur lan sampeyan bisa langsung download ing link iki.

TeamViewer

Desktop Jarak Jauh Google Chrome

Alat sing ditawakake Google pancen apik lan, mesthi wae gratis. Cukup download app ing iPhone, iPad utawa iPod Touch saka Kene, nalika ing Mac (utawa PC) sampeyan kudu nginstal browser Chrome kanthi ekstensi Chrome Remote Desktop. Saka ing kana, sampeyan mung butuh wewenang pangguna liyane supaya bisa ngontrol peralatan saka adoh.

Chrome Remote Desktop kontrol mac saka iPhone

Mouse remot

Kaya jenenge, Mouse remot bakal ndandani iPhone, iPad utawa iPod dadi trackpad virtual sing bisa ngontrol Mac, pilihan sing cocog kanggo nalika sampeyan butuh mouse lan ora duwe. Bisa ditrapake banget lan kabeh sing dibutuhake yaiku ndownload app ing iDevide saka Kene (€ 1,99), pelengkap kanggo Mac saka Kene, lan sambungan internet data seluler utawa WiFi.

Kajaba iku, duwe keyboard kanggo nulis, sampeyan bisa ngetik teks nganggo swara lan kompatibel karo Apple Watch.

remot-mouse-app-to-control-the-mouse

Mouse Wifi

Aplikasi iki padha karo sing sadurunge. Nduwe versi gratis, sanajan winates kanggo nawakake keyboard lan trackpad, lan versi Pro kanthi rega 2,99 € menehi akses menyang kabeh komputer. Sampeyan kudu nginstal plugin iki ing Mac sampeyan. Versi gratis ing kene, lan versi Pro ing kene.

Mouse Wifi kompatibel karo iPhone, iPad, iPod Touch karo iOS 5 utawa luwih dhuwur.

Screenshot 2016-05-07 jam 10.43.45


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)