Word Magic Toddler Reading and Phonics, app kanggo bocah cilik ing omah kanggo latihan basa Inggris

sulap tembung-2

Dina iki aku menehi aplikasi kanggo sampeyan sing prinsip mbantu kita mulang basa Inggris sing ditulis lan ngomong karo bocah cilik ing omah, lan kenapa ora, uga kanggo kita sing rada ora ngerti basa kasebut. Iki minangka aplikasi Word Magic - Balita lan Balita Bayi, uga gratis kanggo winates ing Mac App Store.

 

Aku wis ngelingake manawa dudu aplikasi sing padha karo guru ing omah utawa aplikasi sing ngidini kita trampil basa Inggris, Word Magic minangka aplikasi dhasar banget sing mung mbaleni teks sing kita tulis ing Mac lan uga sok menehi ilustrasi awujud gambar saengga bocah-bocah cilik ing omah jelas ngerti apa sing ditulis.

 

tembung-app

Apik babagan aplikasi kasebut yaiku kajaba gampang banget ing babagan panggunaan, mung mbaleni apa sing ditulis ing layar lan iki nuduhake 50% saka sing dibutuhake kanggo sinau basa Inggris, pocapane. Sampeyan uga ngidini sampeyan mung nambah tembung utawa tembung kanthi terus lan ninggalake papan gedhe ing antarane supaya sampeyan bisa nulungi bocah cilik nganggo basa penting iki.

Aplikasi bisa digunakake Mac apa wae sing wis diinstal OS X 10.11 utawa luwih anyar, lan kaya sing dakkandhakake ing wiwitan artikel iki, gratis kanggo wektu winates, mula aja nganti tundha ndownload menyang Mac yen pengin melu utawa nulungi bocah cilik ing omah nganggo basa Inggris. Aku langsung ninggalake link app ing garis kasebut yen plugin aplikasi gagal, sing saiki akeh banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)