5 game paling nyenengake kanggo iPhone sampeyan

Dina kasebut akeh banget momen sing ora ngerti apa sing bakal ditindakake, luwih-luwih yen sampeyan manggon ing kutha gedhe, sampeyan bisa nggunakake wektu tunggu utawa plancongan kanthi bis lan kereta bawah tanah kanthi game sing bakal diwenehake saiki. iPhone, bukak App Store, lan siyap uwal saka kasunyatan lan nikmati.

Monumen Lembah

Monumen Lembah minangka salah sawijining game sing paling dipuji ing taun-taun pungkasan. Ditunjuk dening Apple Minangka game paling apik kanggo 2014, iki nduweni desain apik sing bakal narik kawigaten sampeyan. Iki minangka game puzzle kaya sampeyan kudu nuduhake kapinteran, kacepetan lan taktik kanggo mbukak akeh kastil sing hebat lan teka tepat waktu.

Monumen Lembah

Sampeyan bisa download Kene.

Kami

Kami liyane nglipur game teka-teki sing orisinalitas gedhe yaiku nggunakake kertas nyata kanggo ngrancang game, saengga bisa menehi kesan nalika teka-teki nyata.

Kami

Sampeyan bisa download Kene.

Microtrip

Game sing nyenengake lan nyenengake yaiku sampeyan kudu nyingkirake monster nalika mangan sel getih putih supaya saya tambah lan tetep urip. Kajaba iku, sampeyan bakal entuk resistensi lan kekuwatan kanthi mangan pil.

Microtrip

Sampeyan bisa download Kene.

Casino

Yen sampeyan kepengin banget babagan game casino, sampeyan bakal seneng app iki. Kasedhiya kanggo iPhone lan iPad uga, kanthi registrasi lan setoran kaping pisanan, iki regane triple nganti bosen muter. Iki uga kalebu promosi saben wulan sing menehi 100% deposit pertama saben wulan.

Nanging yen sampeyan ora pengin Gamble, sampeyan bisa nggunakake mode Demo kanggo latihan katrampilan ing roulette, poker, blackjack lan akeh game kasino liyane, nggunakake pengalaman apik ing layar iPhone iPad utawa: tutul kanggo muter setir utawa seret tab ing layar piranti sampeyan.

Casino

Sampeyan bisa ndownload ing kene.

Monster donya

Lan kita mungkasi karo Monster donya, game monster liyane sing nyenengake banget lan nyenengake, game sing kudu sampeyan gunakake huruf kanggo nggawe tembung sing saingan karo para pemain saka sudhut planet iki. Apa sampeyan wani nemokake monster batin sampeyan?

Monster donya

Sampeyan bisa ndownload ing kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)