99.9% dokter Amerika ora ndeleng Apple Watch minangka piranti medis

Sensor Watch Apple

Apple Watch minangka piranti sing wis pirang-pirang taun mbantu wong sing nandhang masalah jantung lan liya-liyane. Nyatane, bisa diétung kasus sing dicritakake amarga sensor lan ramalan jam tangan, penyakit jantung tartamtu wis kejiret ing wektu sing bisa mungkasi urip pangguna jam kasebut. Nanging, kabeh iki ora nggawe dokter AS dipercaya piranti iki. Miturut studi tartamtu, 99.9% ora bakal nggunakake Apple Watch kanggo tindak lanjut utawa perawatan medis. Nanging, digunakake kanggo riset lan asil sing apik banget.

Sanajan kita duwe sawetara kasus wong sing wis nylametake nyawane amarga sensor Apple Watch, Psikolog klinis Michael Breus ujar manawa 99.9% profesional medis isih ora seneng nggunakake ing bidang medis. Ing artikel anyar saka The Financial Times, macem-macem dokter lan liyane ing lapangan medical wis rinci kesulitan nggabungake Apple Watch menyang perawatan pasien saben dina. Sawetara ujar manawa masa depan Apple Watch bener-bener nambah kesehatan pangguna kanthi skala sing luwih gedhe isih adoh.

Saiki, ing bidang riset, kayane Apple Watch duwe penggemar. Miturut CDC, penyakit kronis minangka barang utama saka 3.8 triliun dolar sing dibuwang ing Amerika Serikat kanggo perawatan medis ing Amerika Serikat. Biasane bisa dicegah liwat olahraga, diet, lan deteksi dini. Ana ing bidang riset lan pemantauan sing bisa migunani. Contone:

  • Shruthi Mahalingaiah, peneliti Harvard, wis nggunakake sawetara generasi Apple Watch kanggo trek siklus ovulasi saka 70,000 wanita ing studi gedhe.
  • Dr. Richard Milani, wakil presiden kardiologi ing Ochsner Health, wis nggunakake Apple Watch, antara liya, kanggo ngawasi titik data saka ewonan pasien lan nggunakake intelijen buatan kanggo prédhiksi asil lan nemtokake wong sing paling lara.

Kita kudu ngenteni dokter nggunakake Apple Watch ing lapangan sing luwih langsung tinimbang riset. Iki bakal mbantu nggawe mantan dadi nyata.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.