Acara Apple TV + Jon Stewart kanggo perdana nalika musim gugur

Jon Stewart

Oktober pungkasan, Reporter Hollywood ngumumake Jon Stewart bali menyang televisi tangan karo Apple TV + sawise pensiun ing 2015 sawise dadi swara sindiran politik Amerika ing Comedy Central luwih saka 20 taun.

Februari kepungkur, media sing padha ujar manawa Jon Stewart bali menyang jagad televisi wis duwe tim kreatif sing kasusun saka 3 wanita: Brinda Adhikari, Chelsea Devantez lan Lorrie Baranek. Saiki Apple dhewe sing wis ngumumake jeneng acara lan kapan bakal perdana.

Mbalik maneh Jon Stewart ing televisi musim gugur taun iki, nalika judhul program bakal, yen ora ana terjemahan menyang basa Spanyol, Masalah karo Jon Stewart. Saka Apple, dheweke negesake manawa iki minangka sing pertama kanggo wong liya sing bakal teka saka tangan presenter lan wartawan populer iki.

Masalah karo Jon Stewart bakal ditampilake bakal ngrampungake urusan saiki kanthi format sakjam lan topik siji, ing endi topik sing komentar kasebut paling apik ing antarane masarakat bakal digoleki.

Saliyane program kanggo Apple TV +, seri iki uga bakal duwe podcast sing cocog, ing endi topik sing kalebu ing episode sing gegandhengan bakal luwih ditliti. Babagan periodisitas seri anyar iki, wiwitane dikabarake yen ora bakal mingguan utawa saben wulan, nanging saiki bakal adhedhasar luwih kurang kaya acara Oprah Winfrey.

Sajrone 20 taun dadi presentasi ing Comedy Central, Stewart menang 20 Penghargaan Emmy, sukses sing bakal nyoba mbaleni nalika bali menyang jagad televisi nganggo tangan Apple TV +.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.