Adobe wis duwe beta Photoshop pisanan sing kasedhiya kanggo Mac kanthi prosesor ARM

Aplikasi Adobe, kaya sing ditawakake Microsoft, minangka rong aplikasi sing digunakake ing lingkungan kerja, supaya kasedhiya nalika mbukak Mac pertama karo pemroses ARM iku penting kanggo Apple kanggo menehi pengumuman.

Sanajan bener, liwat Rosetta 2, sampeyan bisa mbukak versi sing dirancang kanggo prosesor x86, supaya bisa entuk manfaat saka komputer Apple ARM, aplikasi kasebut kudu didhukung tanpa emulator. Microsoft ngumumake sawetara dina kepungkur yen bakal ana versi anyar kanggo M1 Apple.

Saiki giliran Adobe, sapa liwat bloge, wis ngumumake manawa wis duwe dhaptar beta Photoshop pisanan sing kompatibel karo Mac anyar saka Apple sing dikelola karo prosesor M1 kanthi arsitektur ARM. Kaya sing bisa diwaca, versi iki nawakake fungsi utama Photoshop nanging isih ora kalebu akeh fungsi kanggo kalebu.

Photoshop ARM

Gambar: MacRumors

Adobe ujar manawa Photoshop kanggo komputer karo pemroses ARM mung bakal nginstal lan nggarap hardware ARM sing nyukupi syarat sistem minimal. Yen ora katon ing installer, disaranake mriksa nganyari kanthi manual. Yen isih ora bisa digunakake, disaranake log metu banjur mlebu maneh menyang Creative Cloud Desktop.

Saiki, Photoshop mung miwiti cara supaya kompatibel karo pemroses ARM. Liyane saka aplikasi, kayata Premiere, saiki perusahaan durung ngomong, nanging ora butuh wektu suwe, amarga piranti lunak editing video iki digunakake dening akeh profesional sing terus nang ing Apple nanging solusi sing ditawakake Final Cut Pro ora bisa nyukupi kabutuhane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.