British Airways adaptasi karo pangguna nganggo Apple Watch

saluran napas-apel-british

Sawise pirang-pirang wulan ing Apple Watch ing dalan lan akeh pasinaon babagan kepuasan pangguna sing wis ditindakake, kudu dibahas sethithik babagan apa sing ditindakake perusahaan kayata British Airways supaya bisa adaptasi, saya akeh sing dipuntudhuh saka pangguna layanan kasebut kanthi Apple Watch ing bangkekan tangan. 

Maskapai British Airways wis maju kanthi cepet lan wis mulai adaptasi karo scanner pass pass supaya bisa ndeteksi kode kiriman elektronik sing penumpang wiwit ditampilake ing layar cilik jam tangane. 

Mesthine sampeyan lagi nyekseni evolusi babagan presentasi dokumentasi tartamtu lan yaiku yen ana wektu nalika perusahaan tartamtu ninggalake sampeyan ing lemah Dheweke nggawe sampeyan tuku tiket anyar amarga sampeyan lali tiket sampeyan.

iklan boneka apel 

Jagad teknologi berkembang lan layanan sing saben dinane digunakake. Ora diraguhi, langkah sing ditindakake maskapai iki bakal dadi wiwitan wong liya. Kita kudu jelas manawa piranti karo karyawan maskapai sing maca boarding pass wis siyap maca Kode QR saka kertas utawa layar seluler. Saiki, kabeh kudu diatur kanggo pangguna sing paling modern, sing kasedhiya karo boarding pass sampeyan katon ing layar Apple Watch ing aplikasi Wallet.

Bukti iki yaiku kanggo miwiti, 136 scanner genggam bakal kasedhiya wiwit 15 Desember ing terminal Bandara 3 lan 5 Heathrow.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)