Tanda pitakon ing folder nalika Mac diwiwiti

  bug-mac-pitakonan

Iki dudu kedadeyan sing kedadeyan saben dinane, adoh banget, nanging bisa uga ana ing posisi kasebut lan masalah sampeyan duwe solusi. Kaping pisanan, kita bisa mikir manawa Mac kita rusak lan kita ora bisa nggunakake maneh, nanging aja kuwatir, Mac ora rusak, mung ora bisa nemokake piranti lunak sistem sing dibutuhake kanggo boot

Saiki yen wis ngerti apa masalah folder sing duwe tandha pitakon ing Mac, kita kudu nemokake solusi sing bisa ditrapake solusi ana kanggo kabeh kasus, nanging aku wis ngira-ngira ana sawetara sing bisa dadi siji-sijine sing bisa digunakake yaiku pangowahan hard disk mesin kita.

macbook-12

Tanda tanya sumunar sawetara detik

Yen Mac kita biasane diwiwiti sawise nampilake tandha pitakon sawetara sawetara detik, bisa uga kudu milih disk wiwitan ing preferensi Disk Startup. Dadi apa sing bakal kita lakoni yaiku njaluk Preferensi Sistem> Boot Disk> Macintosh HD (sing biasane jeneng biasa sing duwe OS X) lan voila. Biasane masalah ditanggulangi kanthi nindakake tugas cilik iki.

interogasi-folder-mac-1

Tandha pitakon ing folder terus muncul lan ora bakal boot

Ing kasus iki, apa sing bisa ditindakake yaiku nyoba mbantu mesin supaya bisa nemokake sistem operasi lan boot, amarga iki bisa ngetutake langkah-langkah kasebut:

  • Kita menet terus tombol daya sawetara detik kanggo mateni komputer kanthi lengkap
  • Kita miwiti Mac maneh lan tahan tombol Option (alt) nganti Boot Manager ditampilake
  • Kita milih disk boot saka dhaptar "Macintosh HD" lan muga-muga bisa boot

Yen diwiwiti, kita nindakake verifikasi / ndandani disk saka utilitas disk lan nggawe cadangan (saenipun ing Time Machine utawa disk eksternal) yen disk gagal maneh. 

Artikel sing gegandhengan:
Cara nginstal aplikasi pihak katelu ing macOS Mojave

GIGAS DISK KERAS

Hard disk kebak

Uga ana kasus Hard drive kebak lan nalika wiwitan, kesalahan kasebut mbuwang saka folder kanthi tandha pitakon ing njero. Kanggo ngatasi masalah, kita ora duwe pilihan liyane nanging kudu miwiti karo Boot Manager banjur mbusak file utawa transfer menyang disk liya supaya ora nemoni masalah karo boot kasebut.

File-Time-Machine-0

Ndandani OS X

Ing kasus liyane, kudu ndandani sistem operasi utawa prelu instal maneh OS X kanthi lengkap. Sampeyan bisa nindakake instal sing resik maneh utawa pulih sistem yen kita terus tombol Command lan R ing keyboard nalika boot. Banjur kita ngakses menu Utilities banjur pilih Disk Utility, pilih disk wiwitan banjur klik tab kasebut Pertolongan pertama. Klik ing ndandani disk lan jalanake boot normal.

TaKita uga bisa tampil nggawe serep data penting, mbusak disk wiwitan, lan instal maneh OS X, nanging iki paling apik ditindakake dening layanan teknis, Apple utawa ora.

interogasi-folder-mac-2

Ati-ati apa sing kita tutul

Tutorial cilik iki mung nyakup sawetara masalah lan solusi sing bisa ditindakake ing kasus kasebut, nanging bisa uga ora bisa ditrapake ing sawetara kasus. Yen ora ana sing cocog kanggo sampeyan, luwih becik instal maneh sistem, janjian ing Apple Store utawa langsung nelpon SAT. Ing kabeh kasus masalahe ana gandhengane karo hard drive lan iki minangka bagean utama saka Mac kita kita nyimpen kabeh data penting utawa ora, dadi yen sampeyan ora ngerti babagan apa sing sampeyan mainake utawa ora pengin ngrusak luwih becik hubungi Apple


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

20 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan Suarez ngandika

    Good morning
    Tanda pitakon katon ing wiwitan, aku ngetutake langkah-langkah sing dituduhake nanging ora weruh disk sing dipilih, aku katon milih jaringan internet ing jejere jagad ... Apa sing kudu aku lakoni?

  2.   kenya ngandika

    Aku ngirim mac menyang pusat mac lan dheweke ora bisa ngatasi apa-apa amarga macku ​​saka taun 2005 lan ora ana bagean, siji-sijine katon yaiku folder kanthi tandha lan aku pengin dheweke ngrampungake masalah

  3.   Jorge Marquez ngandika

    Halo! Nalika miwiti mac, aku entuk layar putih kanthi folder lan tandha tandha, aku wis nyoba pilihan boot kanthi mencet alt nanging ora ana apa-apa sing kosong, padha karo prentah liyane, apa sing kudu daklakoni utawa apa sing bakal ditindakake dadi? my macbook pro 13 ″ dual core 2,6 wiwit 2010.

    1.    Sampeyan njupuk rambut ngandika

      Kepiye carane sampeyan ndandani?

    2.    Washington Penaranda ngandika

      Bisa digunakake nalika nggunakake alt nanging njaluk ngetik sandhi lan aku ora ngelingi apa sing kudu ditindakake

  4.   Mauricio Garcia ngandika

    Aku entuk gambar layar kanthi wektu, tanggal kalender lan wektu lan ora ngidini aku nindakake apa-apa

    1.    Mar ngandika

      Keyboard ora bisa digunakake nganti mac diuripake
      Aku opo ??

  5.   Jeneng (wajib) ngandika

    Nalika tekan omah aku uga parkir, aku urip lan mateni 3 utawa 4 kaping kanthi tombol nanging ora ana apa-apa. Aku nguripake, folder tampil karo interogasi sing kedhep lan ngenteni, sawise sawetara detik dipateni, aku kenek tombol daya nalika dipateni dhewe, daklakoni kaping pirang-pirang lan simbol lan bar loading katon , sawise mbukak, desktop bakal katon. Aku ora mbusak apa-apa, kabeh padha

  6.   tiba ngandika

    Aku CAEM: Aku entuk folder tetep ing sisih tengah layar tanpa ana tandha pitakon utawa kedhip utawa apa-apa.
    Aku mateni lan mateni kanthi mencet kabeh opsi sing dituduhake lan asile mesthi layar kosong.
    Apa ana wong sing nulungi aku.

  7.   Claudia ngandika

    Halo kabeh ok pencet alt + on, aku milih jaringan sing dipilih, nganti saiki kabeh ora apa-apa mula bola-bali bola-bali lan dumadakan mandheg lan entuk apel.com/support 6002F. tulung aku butuh pitulung matur nuwun

  8.   Claudia ngandika

    Aku ndeleng tandha pitakon lan folder ing wiwitan, aku ngetutake langkah-langkah sing dituduhake nanging ora katon kanggo milih disk, katon milih jaringan internet wi-fi, aku milih lan aku menehi terus lan aku entuk bal bal-balan ing jagad iki, banjur enggal mandheg lan bal-balan ing jagad 6002F

  9.   Mirella Ramos ngandika

    Aku entuk tanda tanya, aku nggarap kabeh prentah lan ora ana ... Aku nyelehake hard disk windomku lan maca disvo nanging banjur aku nyelehake disk mac ing toshiba lan aku entuk piranti kesalahan, mangga tuku maneh sistem ..? Iku tegese

  10.   andres ngandika

    sawise nglakoni, aku entuk gembok nalika mulihake sandhi sing lali

  11.   Jessy Santana ngandika

    Halo, pitakon sing pantes ditampilake ing folder, aku ngetutake kabeh instruksi nanging ora ana kedadeyan, aku nggawe kombinasi tombol lan ora ana apa-apa. Nalika aku terus tombol «N», gambar jagad bakal katon nanging ora nyambung menyang internet, aku wis ngowahi hdd lan tetep padha.

  12.   Eduardo ngandika

    Adaptor ing port tunderworld ing
    mac pro kerja kanggo imac 2011?

  13.   Edgar alvarez ngandika

    Aku duwe masalah karo Mac folder karo godhong tandha lan ora ilang aku wis nyoba karo printah + r. Opsi + prentah + r. Pilihan shift + printah + r. Mencet tombol pilihan lan ing kasus kasebut mung penunjuk ditampilake lan ora ana liyane.
    Aku kudu kepiye?

  14.   ALBERTO PEDRO VILAMALA ngandika

    Aku duwe masalah karo Mac folder karo godhong tandha lan ora ilang aku wis nyoba karo printah + r. Opsi + prentah + r. Pilihan shift + printah + r. Mencet tombol pilihan lan ing kasus kasebut mung penunjuk ditampilake lan ora ana liyane.
    Aku kudu kepiye?

  15.   Jose Mejias ngandika

    Wong sing apik ing soydemac, aku duwe Mac mini A1114, ora bisa digunakake suwene 3 wulan amarga adhine "tanpa idin" wis ngowahi format disk lan aku ora ngerti apa sing ditindakake, nanging saben-saben aku nguripake mac Iku mung nuduhake folder kanthi tandha pitakon, lan aku nyoba miwiti liwat USB, nanging ora ana gunane, ganti disk dadi luwih gedhe, njupuk kesempatan yen aku kudu nginstal Mac OS; nanging aku isih ora bisa nginstal OSX lan aku ora ngerti apa maneh sing bisa daklakoni, lan aku nyoba mbukak utilitas disk kanthi meksa alt nanging ora ana apa-apa, uga lan nyoba karo cmd + R nanging ora ana ... yen ana sing bisa nulungi kula monggo ... Thanks in advance.

  16.   Barbarian saka Valle Herrera ngandika

    Aku Kuba, duwe MacBook Pro 8.4, kedadeyan sing padha karo aku, akeh tanda tanya, aku nyoba kabeh lan ora ana apa-apa, aku ora nyoba nyambung menyang internet amarga aku ora duwe, aku bakal nyoba nang endi wae kanggo ndeleng apa sing kedadeyan.

  17.   dheweke iku ngandika

    Genial