4 Aplikasi buku harian kanggo nyimpen kabeh kenangan sampeyan

Mesthi sampeyan kabeh biasane wis duwe sawetara tahap ing urip a saben dina. Kanggo akeh wong bakal katon ora penting, nanging iki minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nylametake kenangan kita. Biyen, sanajan ora kaya pirang-pirang taun kepungkur, notebook digunakake, lan malah buku harian sing duwe kunci utawa gembok supaya ora ana sing ngintip. Nanging kanthi majune teknologi lan akeh smartphone lan aplikasi, kabeh wis apik. Saiki yen sampeyan nggawa iPhone terus, sampeyan bisa duwe buku harian nyata sing bisa nyimpen kabeh kenangan, ora mung kanthi format teks, nanging uga masang foto, gambar, video, lsp. Yen sampeyan mriksa App Store, sampeyan bakal bisa weruh yen ana ton Aplikasi buku harian, nanging dina iki kita bakal nuduhake sampeyan mung papat sing paling apik.

Dina Pertama (4.99 €)

Sampeyan bisa uga aplikasi jurnal luwih dikenal saiki; Wis menang sawetara penghargaan lan dihargai utamane amarga kemampuan nyinkronake kabeh entri liwat awan lan saengga kasedhiya ing kabeh piranti. Nduweni ton fitur hebat, sampeyan malah bisa ndhikte input liwat Apple Watch. Lan mesthine sampeyan bisa nambah foto nganti saiki.

Screenshot 2016-03-15 jam 13.52.46

memori sethitik (gratis)

Ditampilake dening penerbit iTunes, Little Memory yaiku a aplikasi jurnal minimalis, sampurna kanggo entri cekak kanthi kemampuan kanggo nambah foto lan lokasi. Sampeyan bisa menehi bookmark kiriman favorit lan nampa kabar esuk kanthi tembung inspirasi. Fitur khusus aplikasi kasebut yaiku kemampuane ndeleng ing tembung sing digunakake lan nuduhake emosi ing grafik wektu.

Screenshot 2016-03-15 jam 13.53.49

Diary Kisi (gratis)

Yen sampeyan nemoni masalah, Grid Diario bakal nulungi sampeyan kanthi takon sawetara pitakon sing dadi titik wiwitan. Kajaba iku, salah sawijining fitur sing paling luar biasa yaiku nuduhake entri sing ora ana ing format kaca nanging minangka kothak, mula jenenge.

Screenshot 2016-03-15 jam 13.57.29

Jurnal Sukur (2.99 €)

Aplikasi jurnal iki nggawa pendekatan positif kanggo jadwal saben dina. Nggunakake prinsip psikologi positif, app njaluk sampeyan nyathet limang perkara utama sing nggawe sampeyan seneng sedina muput. Sampeyan nyengkuyung sampeyan nindakake iki saben dina paling ora telung minggu nalika sampeyan ndeleng kepiye pangowahan pemahaman iki nyebabake kabegjan sampeyan umume.

Screenshot 2016-03-15 jam 14.00.00

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)