Apa sing dimaksud karo AirPort?

Kaping pirang-pirang produk bisa ditemokake Apple amarga dheweke durung misuwur lan fungsine nggawe kita penasaran. Dina iki aku nggawa panjelasan singkat babagan AirPort, yen fungsional lan yen pantes dituku.

AirPort dening Apple

Kaping pisanan kita kudu ngerti Apple apa sing sampeyan goleki yaiku kabeh piranti sampeyan saling nyambung tanpa komplikasi kaya sing wis dingerteni ing AppleTV lan alat sing penting banget sing digunakake ing kabeh piranti, iCloud Kanggo sing Apple Uga prihatin, supaya ing omah lan kantor, kita duwe kemungkinan bisa sesambungan karo piranti eksternal.

MC414_AV2 MC414_AV3_GEO_EMEA_LANG_ES

Kaya sing dideleng ing gambar, AirPort Dumadi saka 5 input lan tombol cilik. Port pertama, sing ana ing sisih kiwa gambar, yaiku kanggo sambungake kabel listrik saiki, diterusake karo a sambungan ethernet ing endi kita bakal nyambung kabel saka modem konvensional menyang AirPort lan kita bakal lunga AirPort ngatur jaringan internet kita.

Port ethernet ing ngisor iki bakal bebas nyambungake komputer nganggo kabel. Ing ngisor iki kita nemokake a Port USB sing bakal ngidini kita ngowahi printer konvensional dadi AirPrint yaiku, yen printer sampeyan mung nyambung karo kabel usb, sampeyan mung kudu nyambungake menyang AirPort, ngatur saka Mac lan voila, saiki sampeyan bisa nyithak kanthi nirkabel iDevice.

Salah sawijining fungsi sing paling disenengi yaiku kabel audio utawa output tambahan sing disambungake menyang ampli utawa peralatan swara, bisa ngasilake audio saka piranti.apel nirkabel saka ngendi wae ing omah utawa ing endi AirPort nyambung, kaya sing dideleng ing Apple TV, kita mung milih AirPort lan siyap!

Pungkasan, tombol cilik sing ditemokake ing sisih tengen kabeh yaiku miwiti maneh Anglarani yen kita duwe masalah lan pengin ngatur saka awal.

Setelan AirPort

Konfigurasi luwih gampang tinimbang sing sampeyan kira. Ing Mac sampeyan mung kudu nggoleki Utilitas AirPort lan bakal katon langsung nalika piranti iOS Sampeyan mung kudu ndownload aplikasi gratis Anglarani saka app Store lan sampeyan bakal duwe kabeh aplikasi ing konfigurasi kasebut.

wifi_dual_image

Kaya sing dideleng ing gambar ing Bandhara ekspres Bakal ngidini kita ngonfigurasi jaringan Wi-Fi pribadi, didhelikake utawa tamu supaya bisa ngatur piranti sing nyambung karo jaringan, luwih becik kanggo ngonfigurasi rong jinis band jaringan 2,4 Ghz kanggo piranti sadurunge iPhone 4s lan band saka 5 Ghz kanggo piranti mengko.

Kajaba iku, salah sawijining fungsi utama yaiku nambah sinyal wifi lan sampeyan bakal nampa luwih akeh saka ngendi wae sampeyan nggunakake piranti sing gegandhengan.

Screenshot 2014-07-25 jam 11.11.51       MC414_AV1 Screenshot 2014-07-25 jam 11.11.26

 

Screenshot 2014-07-25 jam 11.08.16

 

Kejabi saka Bandhara ekspres kita duwe dheweke Kapsul Wektu Ekstrem Bandara sing uga fungsi sing padha wis katon, nambah telung sing anyar lan cukup menarik. Pisanan yaiku kalebu hard drive saka 1 TB nganti 3 TB sing bakal terus-terusan nggawe serep kabeh Mac.

Kapindho, yen kita nyambung menyang AirPort Extreme hard drive usb eksternal bisa nuduhake informasi kanthi nirkabel menyang kabeh piranti sing nyambung menyang jaringan

Pungkasan, kita bakal duwe luwih akeh port ethernet lan jangkoan jaringan Wi-Fi sing luwih jembar amarga kita bisa nyelehake ing ruang tamu lan siji ing kamar lan bandara nemen bakal mbaleni lan nambah sinyal jaringan Wi-Fi saka bandara ekspres.

Screenshot 2014-07-25 jam 11.09.15

 

Kanthi apa sing wis diandharake, kanggo aku dhewe, tuku iki minangka pilihan sing apik yen omah utawa ruang kerja sampeyan akeh lan internet sampeyan ora duwe sinyal Wi-Fi sing apik, uga yen sampeyan minangka salah sawijining sing ora seneng banget karo kabel iku pilihan sing apik kanggo nuduhake musik, printer lan file bareng tanpa kudu kuwatir babagan koneksi lan liya-liyane Apple tansah ngupaya menehi kita rasa nyaman lan luwih saka iku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   kothak jose luis rojas ngandika

    Halo artikel sing apik, nanging aku uga pengin ngerti yen kudu dipasang ing router utawa ora. Lan yen aku uga bisa nggawe cloud kanggo ngakses njaba
    Gracias

  2.   David marsinyach ngandika

    Airpot Expres kudu disambungake menyang router, liwat wifi, utawa kudu langsung ngganti router sing diwenehake perusahaan.

  3.   luis muñoz ngandika

    Artikel sing apik banget

  4.   Arturo ngandika

    Aku pengin digunakake kanggo ngluwihi jangkoan wi-fi ing omah. Apa reuter utama uga apel?