Apa sing kudu ditindakake yen App Store nabrak

Hang-appstore-0

Salah sawijining fitur paling apik sing diduweni OS X saka sudut pandangku, mesthine toko aplikasi sing kabeh manajemen update lan aplikasi dipusatake supaya urip luwih gampang lan ora mbuwang-mbuwang wektu ing sistem. kudu ngatur kanthi otomatis.

Pramila bagean "Dituku" lan "Pembaruan" menehi kemungkinan supaya kabeh piranti lunak nganyari sing sadurunge wis dituku. Iki ing kertas bisa dienggo kanthi 99% wektu, nanging kadang uga ora cocog uga ana kacilakan sing ora dikarepake nalika ndownload update sing cocog utawa tetep ora dimuat

Hang-appstore-1

Kanggo ngatasi iki, kita kudu tindakake langkah-langkah kasebut kanggo nyegah utawa langsung ngatasi masalah iki.

  • Mbusak folder nganyari saka App Store: Nalika ndownload pembaruan, digawe seri paket pembaruan sing disimpen ing Macintosh HD / Library / Update, sing yen ana kesalahan bisa nyebabake masalah iki mula kita bakal terus mbusak kabeh konten folder iki sadurunge ora ana apa-apa.
  • Mbusak cache App Store: Nalika program lagi dianyari, rutinitas beda-beda dieksekusi lan sistem nyimpen file sementara digawe ing rong lokasi caching sing beda, mula kita uga bakal ngakses lokasi kasebut kanggo mbusak konten. Kanggo iki, kita bakal mbukak terminal saka Utilities lan ngetik perintah ing ngisor iki bukak $ TMPDIR ../ C , bakal ana jendhela sing bakal katon folder kanthi jeneng "com.apple.appstore" iki kanggo mbusak. Sawise iki, kita uga bakal mbusak folder sementara kanthi printah bukak $ TMPDIR ../ T mbusak kabeh isine.
  • Ndandani ijin: Pungkasan, mesthi ana pilihan supaya "mbiyantu" kanggo ndandani idin sing bisa dimodifikasi ing sistem lan kanggo nindakake, kita mung kudu ngetik Disk Utility ing "Utilities" lan tandhani disk utama "Macintosh HD" ing endi pilihan kanggo ndandani ijin nalika nyelehake ing ndhuwur.

Informasi luwih lengkap - Prentah "purge" ing OS X lan gunane ing sistem

Sumber - Cnet


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gabriel ngandika

    Apik banget! Kasedhiya kanggo aku lan aku sinau sawetara perkara sing durung ngerti, matur nuwun kanthi sanget!

  2.   Gabriel ngandika

    Kayane kaya nginstal ing app store nanging durung rampung ndownload.
    Aku pengin ngerti carane mbusak kabeh lan miwiti maneh.

  3.   Yuriparras ngandika

    Halo, aku njaluk tulung marang aku. Aku duwe masalah karo iphone, app store ora ngidini aku ndownload aplikasi lan masalahe dudu koneksi amarga aku medhot lan nyambung, masalahe yaiku nalika nggoleki app sing pengin dakunduh lan aku instal amarga tetep diisi kanggo cuaca sing suwe. Aku pengin sampeyan menehi solusi, aku wis nyoba kabeh, nanging ora ana apa-apa.